Wednesday, November 24, 2010

GBOB & PFA Penaja Utama @ Adrinis Anniversary Contest!

Alhamdulillah, kali ni GBOB & PFA menjadi penaja utama untuk contest yang diadakan sempena ulangtahun PERTAMA penubuhan website Adrinis iaitu www.adrinis. com. Vast ko Nini...diam tak diam, dah setahun dah usia bisnes yer? Kejap jer masa berlalu kan? Tahniah dude.. am proud of uuuu!

Aku takmo bebbel panjang2 sebab banyak giler kerja tgh pending ni. Aku kena siapkan banyak info utk upload dalam website baru GBOB, so memang terkejar2 dibuatnya. Lagipun aku cuma nak tekankan kat sini- Sapa tak masuk contest ni memang rugi besarrrrrr!!! Sebab, ianya senang dan hadiahnya sungggguuuuuhhhhh LUMAYANNNNNN!! Serius beb!

Antara hadiah yang GBOB Sponsor ialah FREE SEAT FOR E.C.E SEMINAR @ GBOB worth of RM 199! Haaaa.. bestkan? Bukan susah pun nak wat contest tuh.. senang jer dude! Then PFA bg lots of perfume tau! Plus, semua contestant yang join akan dapat kupon diskaun RM 5 untuk menghadiri Playgroup @ GBOB. Instead of paying RM 35, korang bawak kupon yang akan diberi oleh Nini, korang akan dapat RM 30 jer for the Trial Session tuh ..:) Jgn tak bawak plak kupon tuh time datang ..kang dah tak dapat jimat RM 5 plak.. ekekeke :) Bonita Club, my aksesori punya blog tu pun ada sponsor satu anklet ..:) Tuh blum masuk hadiah dari penaja2 lain .. mmg sngguh banyak beb..Seriusssss....

So, sapa nak join tuh, boleh ah terjah ke blog Nini sekarang! Klik gambar kat bawah nih .. Dan again, if ada mana-mana bloggers yang nak buat contest atau give away di blog masing2 dan inginkan pihak PFA atau GBOB sponsor hadiah, bolehlah emel pada Watie. Kita leh bincang apa hadiah yang sesuai dan boleh ditaja oleh pihak kami. :)

Till then, selamat bercontest-contestan semuaaaaa....!

www.adrinis.com/blog

Rasa cam nak join tapi nanti disqualified! Hahahhaa....


6 comments:

~~@lyci@~~ said...

wah. bestnya.. nak join ..
tp nape xde link kat picca tu Qis..

Sharini aka Ummi Khayra said...

hahhaha watie, kalaula boleh join kan? mesti nini pun nk join gak.. aci tak? ekeeeekekkkke thanks dear promote kt blog u...

sape tak joinlg, sila2 kan.. :)

transformed housewife said...

insya allah nak join tapi apa dia punya link ye?

Watie Aziz said...

alycia,
sorry yang.. ntah apsal ntah i punya chrome nih, yang color semua jdi black, yang i attach link semua tak jadi.. pelik ah ..

tapi i dah add the link tuh .. u boleh tgk kat web tuh kay ..:)

Watie Aziz said...

nini, hahhaa..mestilah aci ..aci-aci bukak pintu namanya ..wkakaka...

sendiri wat contest ..sendiri menangkan dirri sendiri ..ahhahaa

Watie Aziz said...

kak, sorry kak ..sapa yg bengong saya pun tak tahu ..ssaya buat cam biasa dah .. tak tahu napa dia tak kuar ..hu hu ..tapi dah create link nya ..:)

We're Meant To Be Together..

My Baby Can Read!

early reading