Tuesday, November 23, 2010

Review About PFA @ My Apa Apa Aje Blog

Alhamdulillah, special thanks to Hasz sebab review pasal produk PFA di blognya sempena My Belle Give Away yang dilancarkan awal bulan November.

Perfume For All merupakan penaja bagi Give Away kali ini. begitu juga dengan Genius Baby On Board. Insya Allah, selepas ini, kami akan bekerjasama untuk membuat satu contest pula ..:) Tungguuuuu..

Berikut adalah promosi tentang Perfume For All di blog My Apa Apa Aje ini ..:) *Bloggers yang berminat untuk mendapatkan penajaan daripada Genius Baby On Board, Perfume For All mahupun Bonita Club Ladies Accessories untuk apa-apa contest2 yang ingin uols buat di blog masing2, bolehlah emelkan maklumat tersebut pada pihak kami. Perbincangan boleh dilakukan melalui emel..:) Emelkan pertanyaan kepada geniusbabyonboard@gmail.com okeh ..:)

To Hasz, thanks again dear! Looking forward for our next contest!

**********************************************************************************

Tercari-cari perfume yang tahan lama, wangi semerbak tetapi harga berpatutan? Dan yang paling penting sekali tanpa alkohol? Silalah menjenguk patiperfume.com. Di sini terdapat pelbagai jenis pati haruman, baik untuk wanita, lelaki mahupun kanak-kanak. Yang unisex pon ada!!


Malah bukan itu saja, pati haruman ini didatangkan dalam 2 jenis botol, iaitu 5cc dengan harga RM28* dan 8cc dengan harga RM37*. Memang berbaloi dan mudah untuk dibawa ke mana-mana sahaja.

kecil tapi comel!!
Selain pati haruman, di patiperfume.com ini juga uols boleh dapatkan produk-produk lain seperti scented incense stick dan flavoured fragrance oil untuk kegunaan di rumah, original perfume range seperti shower gel dan travel pack, dan juga ladies accessories seperti rantai. Malah, kalau uols nak beli kotak hadiah kat sini pon boleh, macam2 pilihan untuk dijadikan special present buat orang yang tersayang.


Uols juga boleh mendaftar sebagai ahli PFA untuk mendapat diskaun sehingga 15% dan layak untuk menikmati keistimewaan apabila PFA membuat promosi dari semasa ke semasa. Selain itu, uols juga boleh mendaftar sebagai salah seorang pengedar bagi PFA untuk menambahkan pendapatan secara sampingan dan menikmati pelbagai faedah sebagai seorang pengedar PFA.

Jadi, apa tunggu lagi, segeralah ke patiperfume.com untuk mendapatkan pati haruman yang tahan lama lagi wangi ini.. Sekiranya uols masih ragu-ragu, silalah rujuk di testimoni yang terdapat dipatiperfume.com.. Memang berbaloi-baloi!!


*harga berbeza untuk East Malaysia dan West Malaysia, Singapura, Brunei dan lain-lain negara.

p/s : Memang berbaloilah uols kalu menang My Belle Giveaway, hadiah perfume worth sehingga RM37 tu.. Nak join, klik sini..


PFA Memang wangiiiii,


No comments:

We're Meant To Be Together..

My Baby Can Read!

early reading