Friday, May 1, 2009

Happy Birthday Little Damian Darling!


Little Cheeky B'day Boy

25th April 2009
yang lalu, one of my best friend time sekolah dulu (dari sekolah rendah sampailah menengah)- Debra buat buat b'day party for his little boy - Damian. Actually this cute fella punya b'day is on 1/4/2008 (April Fool! ) tapi that day dia sakit sampai kena warded. Kesian betul i baca Debbie's
experience during her "hard time" @ Damian's blog. Alhamdulillah, he's fine now.


Damian with his big "so sedap" B'day cake (tapi yang habiskan makcik2 dia..) hehhe

Kawan2 SMCS yang datang cuma me & Sue (profesional housewife katakan ...hahahah). Kawan-kawan lain tak dapat datang maybe because of last minute information & sumthing came up last minute kan...it's ok..maybe sum other time we can meet up sumwhere (rumah sue kot!) heheh..


Us with the babies


The babies playing together (for 5 seconds je...bak kata Debbie)

The party memang meriah walaupun hanya dipenuhi oleh saudara mara Debbie yang sangatlah peramah dan periang. One special thing about Debbie's family is that dorang nih like "rojak". Ada Chinese, Indian, Serani, & Muslim! Memang i'm so impressed with the family background. Totally Malaysian!!

The party finish at around
11 pm. Qarissa suka betul dapat jumpa kawan-kawan sebaya dia walaupun dia tension sebab still cannot walk like Diya! ehhehe.. Sabar my dear, your time will come ok sayang !!.. Q banyak menghabiskan masa membaca buku2 Damian. Belek sana, belek sini..penat membelek, dia merangkak pulak...nak naik tangga. Siap buat aksi "Ha Ha..tak tahu " bila menoleh ke Saiful. Lawak btol...


Qarissa having her own sweet time with Damian's book.


"Ha..Ha ..Tak Tahu.." Q nak naik jugak Daddy!!

To Damian, hope u'll like our b'day present ok. Nanti if nak travel, u can bring your "Cars" pillow also.. Ask ur mum to read for u ok..! hehhee...May your b'day brings a lot of happiness & stay cute Damian!!

My hubby yang "keseorangan" coz Chris lambat balik & Muk tak datang. Lucky got DVD!


Lots Of Loves,


2 comments:

Debbie Moreira said...

Can't wait for Qarissa's Bday. The kids will be so excited to meet up again...

Watie Aziz said...

Debbie,

Yup, i pun tak sabar for our next meet up session ..hehehe..plan nak buat @ my house & also Gymboree...kat rumah mak2 boleh gossip, kat gymboree anak2 leh main sambil mak2 gossip..ahaks...

We're Meant To Be Together..

My Baby Can Read!

early reading