Monday, May 25, 2009

Qarissa Kiss & Lick Daddy!


My Little Diva - Qarissa

Saya pun tak tahu nak komen apa bila tengok balik video di bawah ni. Hehehe...nasib baik baby, kalau tak org kata "Video Lucah" dah! Ahaks. Entahlah anak manja saya sorang nih, kecik-kecik dah pandai tunjuk "sayang" kat Daddy dia. Masa ni umur dia 5 bulan.Melampau btol sayang sampai habis leher & lengan Daddy nak dijilat & di makannya!! Habis basah baju Daddy dengan ayaq liurnya tuh! Sampai nak muntah-muntah si comel nih...Suami saya tergelak-gelak tahan geli (nasib baik baru lepas mandi!) Heeheh...Anak dia rilek jer, leh wat muka slumber...macamm jilat coklat!! Yang peliknya, ngan saya tak pulak dijilatnya cam tuh (agaknya ngan Mummy dah dapat nenen kot! Hhehehe) ..Siap boleh buat mulut lagi lepas menjilat! Nak kata gatal sebab tumbuh gigi, takder pun...pelik lah si comel nih... tak kesahlah apa sebab nya yerk..? Meh kita dengar komen-komen Auntie2 & Uncle2 yang melawat blog Qarissa pulak? (nanti besar biar dia baca & tgk aktiviti dia masa kecik!) Hehehehe...Jom Layannnnnn...


5 comments:

Anonymous said...

alahai Q, sampai basah lenjun baju daddy....yang lawaknya, lepas Q kiss2 tu, tengok plak muka daddy dia, cam nak tengok respond bila dia buat gitu...pandai...geram pun ade tengok aksi dia...

kalu video ni tersebar kat internet masa Q dah beso2 buat camni, haru....hahahaha

naimah

Watie Aziz said...

Naimah,

tuh lah pasal..muka dia slumber katak jer kan? aku plak geram. dah lah time tuh dia mmg chubby berbanding skang..

sibuk plak nak tgk respond Daddy dia yerk..,mesti dalam hati geli.."geli ker tak..?geli ker tak? " hahhaa..tuh kepoh namanya ..hhehee

kalau besau dia wat gini, mmg nak kena sunat lagik sekali!! hahaa

Farah said...

ahhaha betulla org kate..kalau girl mesti lebih ke daddynye...:D

Intan said...

Pandainya Qarissa kiss daddy dier....sakan nye budak comel nie :)

Watie Aziz said...

Farah,
Tuh lah pasal, ngan i tak plak dia over2 jilat camtuh..hu hu...jeles nih! ahaks..

Intan,
Hhehe..kecik2 ok lah ..dah besau..ops...tak leeh tak leh ..hahahaha

We're Meant To Be Together..

My Baby Can Read!

early reading