Wednesday, June 24, 2009

Free "Brainy Baby" DVD For Ur Kids!

Hmmm..aku dapat tahu maklumat ni melalui forum Brillkids yang aku selalu masuk tuh. So aku paste kat sini untuk share ngan korang semua. Memang forum tuh bagus, banyak info yg kita leh dapat dr sana. Memang aku syorkan kengkawan semua join & dapatkan ilmu byk2 dari semua mak-mak seantero dunia ..hehe..kalau nak masuk, just klik gambar nih...

Babies Reading

Ni ada mender FREE nak bg kat korang semua nih...hhehehe. Walaupun aku tak layak dapat, sebab aku bukan duk USA, tapi aku bgtau jugaklah maklumat nih kat dlm blog nih, mana tau sedara-mara korang ada duk sana, korang suruhlah dorang amik on behalf of uols yer..Kepada Naimah, kalau ko nak tahu, nilah rupa bentuk DVD yang Q suka tgk..sampai berjoget-joget atas katil tuh...nasib baik aku dah ada setnya, tapi ABC's punya ku lum ada ..hu hu..kalau boleh, ko tolonglah amikkan aku satu. Nanti aku bayarlah kos penghantarannya ..ehehhee..leh ker? Ahaks!

Sekarang, syarikat ni wat promotion sempena b'day dorang bulan June, dorang bg DVD for free. Korang leh pilih salah satu.

Klik gambar nih untuk maklumat lanjut hokay...

Tukang Pomote,

15 comments:

Lovely Mommy... said...

watie, aku ader da whole set tapi aku beli pirated nyer lah eheheh... seratus lebih gak la pirated pun muahahaha... diya prefer baby einstein but still aku tukar2 gak la bagi dia tgk brainy baby ni..

Afzan said...

ala, ngape baru tau psl free dvd nih, mak su i dah on da way balik malaysia dari US.. uwaa. kalo tau semalam pon, dah boleh mintak address umah die.

Nornaimah said...

watie,
wah, ko mmg berinformasi ler....
thanks...
ooo, tu dia yang buat Q sakan berjoget ya...
ermmm, aku dengar courier charge mahal tapi x tau lah kalu CD nyer ni jadi murah. aku ingat weekend ni nak g survey gak mende alah tu. mana tau kot2 terjumpa karang.
kalu tak der aral, awal tahun depan kot mungkin aku balik msia. nak tunggu passport kashful siap dulu sbb diplomatik passport diaorang hantar kat msia.

Ummi Salsabila said...

uwaaaa...ade free?
mcm2 ek? ari tu Us jupe cd lil reader, cd bby eistein..bagus2 tuh.tp kopak la ummi cmni.ha3.mmg Q da de sume kan? aufa pinjam leh? he3

Ummi Salsabila said...

watie, if pirated punye mmg mst murah kan? mn nak cari? ha3

Watie Aziz said...

hhahaha...bagus ko nih sue, terus cakap pirated, aku pun sama ..hahaha..masa kat Bali tu lah ..harap jgnlah ada KHEDN baca blog Q, silap2 datang umah serbu! ahahhaha.. (ntah2 dorang pun beli pirate tak?) taklah,bukan apa, masa aku beli kat Bali, kat M'sia aku tak jumpa lagi beb ..skang dah ada dah aku nampak...tapi yg ori jer kat Jusco..

Watie Aziz said...

Afzan,sorry yang, hehe..i pun baru tau ..secepat kilat i masukkan dalam blog, kalau kat Ma'sia dpt free..i htr info dulu (nak dapat free katakan)baru masuk dalam blog ..muhahahha...takder org lain ker leh amikkan on behalf of u? tapi takut courier jer mahal, bila tukar currency sini, cam lagik mahal plak..tak berbaloi baloi cam tuh! hhehe

Watie Aziz said...

Naimah, hehehe...aku kan kalau pasal early education anak ni, mmg hoverr sket ..hahahaha.. kalau ko murah kot ...sebab cum bayar handling ffee jer ..ambik ah satu utk Kashful. Laugh & Leran tuh best ..Q paling suka tgk yg tuh...pastu yg lain ko beliah kat sana .. heheh..takpun, tunggu balik malaysia jer ..ahahha

wah ..seronoknya dgr ko nak balik..nanti calling2 tau ..leh aku tgk anak hang..hehhe

Watie Aziz said...

US, kalau beli ori, mahal sket yang ..paling murah pun 16.90 tak silap utk VCD, kalau DVd dalam 20++ sekeping DVD...kalau pirate, maybe leh dapat murah tapi kat Malaysia, i tak pernah jumpa.nanti i tanya kawan i yg Lovely Mummy tuh, tgk dia beli kat mana kay... (wah..jadi agen plak ..hahahha..tak sesuwai ..) sebab i beli masa kat Bali, kebetulan nampak DVD tuh..terkejut gak sebab selama idup tak pernah nampak...apa lagik, i rembat lah semua ..teruja katakan ..hahahaha

boleh sgt nak bg pinjam kat aufa .. hehehe..aufaa suka yg mana ..tapi jgn lupa pulang tau ..nanti Q nangis ..hahahhaa

Lovely Mommy... said...

alar watie, tak kuasa la nak beli ori, same jerk ahahah...

~Puteri-Nuur~ said...

aiyo, watie kalau nak pinjam, nak burn DVD boleh? :P boleh mama dia jadi tokei pirate. hohoo~

Watie Aziz said...

hahahaha...put, biasa di atur tuh put..tapi nak jumpa hang kat mana?shhh...senyap2 .nanti LHDN tahu kita sama2 ke dalam beb ..hahahaha

UmmiKhayra said...

Salam watie,

Watie ada the whole set ke? wahhh.. bestnya.. KItorang ada cari brainy baby ni untuk satu set terus, tapi tak jumpa2.. yang ada jual 1-1.. Kat mana ek bleh cari yang jual 1 set terus? :)

Watie Aziz said...

UK, i pun takder ada satu set yang ..i beli kat bali dulu tapi tak jumpa 1 set ..kurang 1 @ 2 set ...heheh..

kalau kat M'sia i tak pasti kat mana leh dapat satu set .. i ada jumpa kat jusco, tapi i pun tak tahu samada full set atau tak .. i tak check habis hari tuh..heheheh..

nanti i try tanya kawan i yg beli 1 set tuh .. setakat nih, u dah ada berapa DVD?

UmmiKhayra said...

Yang brainy baby tu takde lagi. Sebab tiap kali nak beli, husband cakap cari dulu yang whole set. Ada jumpa banyak gak la kat popular the curve hari tu. Tu pun abah dia cakap cari yang banyak2 terus. senang.. Tu yang sampai la ni, takde lagi.. Huhuhuhu

We're Meant To Be Together..

My Baby Can Read!

early reading