Sunday, January 3, 2010

Q's Having Fun @ Desa Water Park!

Posing paling sexy dr Qarissa!

Actually, we all pergi Desa Water Park ni lebih kurang 2 minggu sebelum pergi Feringghi Beach .. tapi sebab aku tak bwk kamera, terpaksalah tunggu akak aku upload baru leh save dalam Lappy & masukkan dalam FB & Blog... .. hehehe...



Ni kiranya 2nd time Q mandi swimming pool sejak umurnya 5 bulan. Aku tak pernah ajak dia swimming sejak pertama kali we all swim together sebab Q selsema pas swimming. Aku takut sgt diaa kena selsema lagi... Dah setahun 5 bulan baru lah aku bawak dia swimming, tuh pun cuak2 jugak...

Mummy buyung 5 months++ tapi still nak swim ngan Q ...hehhe


Tak sangka jugak si Q nih suka giler swimming & yg bestnya, dia tak selsema @ demam pas swimming tuh..alhamdulillah, sebab tuh masa kat Feringghi aku tak berapa risau tapi still doa dia akan ok..:) dia excited & really had fun, cuma dia takut air terjun yg laju& kuat tuh.. hahahah.. kuat betul dia peluk Saiful & takmo lepaskan ...:)


Pasni leh lah bawak Q mandi lagi..nak mandi sungai pulak... aku & hubby dah plan nak htr dia ke swimming class memandangkan dia suka sgt swim..maybe masa 2 tahun kot ..bg dia paham arahan sket, then htr kat pusat Aquatik Shah Alam ker .. hehehe...masa tu aku dah bersalin & dah ready nak join sesama, silap2 adik dia pun swimming sekali...wkakakaka...


Splash! Splash!

Bestnya tgk anak happy!!

4 comments:

MamaDamia a.k.a Haiza said...

memang nampak ceria n happy jek si Q ni bila dapat main air tu ye...mak pun ada plan nak hantar Damia ni pi swimming class...cuma tatau nak hantar kat mana...ada plan pun kat pusat akuatik shah alam jugak coz cousin Damia ada dua orang yang pergi kat situ...

kalau jadik nanti bleh la si Q n Damia ni main air sama2 kat sana plak kan noks...hehehe

Watie Aziz said...

Haiza,
wah..bestnya, tulah yang, saiful nya sepupu private instrauctor swimming...i ingat nak suh dia ajar Q lagi.. tapi tak tahu bila..leh ah u join sesama .. pusat Akuatik jer yg paling dekat ngan umah rasanya ..

Setia Alam tak bukak for public.. hu hu...

defina said...

kashful pun cam Q gak, suka tul main air....sekarang ni dah xleh duduk dalam baldi sandar dia, habis dia panjat. so mandikan dalam bathtub jer...

Watie Aziz said...

naimah,
hmm tuh lah, kalau kasful ada kat KL nih, le lah kita plan gi swimming sama2 ..gi water park ker ..mesti best kan bawak anak masing2 ..hehhee

We're Meant To Be Together..

My Baby Can Read!

early reading