Thursday, February 18, 2010

Iklan PFA @ Majalah Seri Dewi & Keluarga!

Iklan PFA @ Seri Dewi & Keluarga - Februari 2010
Italic

Alhamdulillah, iklan PFA telah pun selamat disiarkan di majalah Seri Dewi & Keluarga untuk keluaran Februari 2010. Muka depannya, Eja & family with her anak yg sangatlah comey ....iklan PFA @ ms 54..:)

Muka depan Eja & family..:)

Iklan ni adalah sebagai penghargaan dari majalah tersebut sebab PFA sponsor product worth of RM 5000 untuk majlis yang di adakan @ Karangkaf. Aku lupa apa majlisnya but something to do with pelancongan & memancing kot kalau tak silap aku. Majlis tuh dah dibuat pada bulan Disember 2009 yang lepas. I heard it was a successful one. Congrats to Karangkraf Team!!

Inilah produk yang PFA sponsor tuh!
I love the packaging ..Semua kengkawan bila tgk kat FB pun suka! Hehheh..

I love PFA,

6 comments:

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Alhamdulillah ...lepas ni semakin bertambah-tambah la rezeki Watie sekeluarga ye...aminn

Farah said...

waahh masuk majalah dah..tahniah watie! one step ahead dah ni :D

Watie Aziz said...

Haiza, tq so much dear .. masinlah mulut u hendaknya yerk..aminnn...

Watie Aziz said...

Farah, thanks yang ..:)

Hanz said...

Waahhh Watie, dahlah isi dalamnya wangi, rupa luarnya pun cun! inilah baru dikatakan packaging lengkap luar dalam ni. Tahniah Watie!

Watie Aziz said...

Thanks Hanz ...:) i pun suka packaging dia ..hehehhe... happy jugak bila ramai yg komen kata lawa & cun ..:)

We're Meant To Be Together..

My Baby Can Read!

early reading