Friday, February 19, 2010

PFA Write Up @ Mom Bloggers Planet Website!

Syukur alhamdulillah, sebagai menghargai PFA @ Perfume For All sebagai salah seorang sponsor pada 1st Year Anniversary Mom Bloggers Planet yang telah di adakan bulan Januari lalu, MBP buat satu write up khas untuk PFA di laman webnya ..:) Happy sangat bila tgk the write up. Personally, Watie nak berterima kasih pada Ros selaku moderator pada hari tersebut. The event was very successful..:) Sapa yang belum baca, meh klik SINI.

Watie happy jugak bila terima feed back yang bagus dari semua peserta yang hadir hari tuh..Semua nampaknya gembira dan suka dengan bau PFA. Most of the moms suka giler & say that the smell wangi & yg paling penting, long lasting sampai petang!! Bau tak berubah & they love it so much!..Happy dengar customer puas hati dengan produk kita kan ..:) Thanks friends for all your support!!

Kat bawa nih, I copy paste apa yang tertulis di laman web MBP beserta dengan komen kawan=kawan yg dah guna the perfume!. Thanks again friends....:) Sapa yang nak tgk direct kat the website, boleh klik sini :


*********************************************************************************

Perfume for All – Now Everybody Can Smell Gooood!!

Perfume for All was found in early 2006. It started when the founder, Watie and husband, found out that many people want to try designer perfume but cannot afford because they’reexpensive!

The only alternative is some cheap and low quality imitation perfume which doesn’t last long. So, Perfume For All came into the scene with fabulous designer inspired scents that last the whole day!

With Perfume for All, now everybody can smell goood! These designer inspired perfumes are very affordable, high quality and most importantly, long lasting.

Perfume for All is a pure concentrated perfume essense that use no alcohol, solvent, white oil or aqua.

You only need to use 2/3 drops of this essence at your pulse area such as your wrist and behind your ears. Scrub both wrists so that the essence will absorb. Then, you can smell good all day long!

Thinking of getting any special designer brand perfume? No worry as Perfume for All has hundreds of famous brands from all over the world (and getting more each day).

PFA Loyal Customer Programme

With only RM 20.00 A YEAR, you will enjoy various benefits as PFA Loyal Customer . Join the PFA Loyal Customer programme TODAY and get ALL THIS BENEFITS INSTANTLY !!

All Year Discount:

  • Get 5% discount for PFA Perfume Range (any sizes) if you purchase between 1-5 bottles in 1 receipt.
  • Get 10% discount for PFA Perfume Range (any sizes) if you purchase 6 bottles & above in 1 receipt.

Birthday Bash:

  • Get 15% discount on your birthday month for PFA Perfume Range (any sizes).

Latest Promotion @ PFA

  • You will entitle for any promotion from time to time @ Perfume for All website. The “Latest Promotion” in the website is specially design for those who join the PFA Loyal Customer Programme ONLY.

Latest news @ PFA

  • As a loyal customer, you will receive our latest info about Perfume for All & their latest product.
Note: Perfume for All was the perfume doorgifts sponsor during MBP 1st Anniversary Gathering.

Popularity: 1% [?]

There Are 10 Responses So Far. »

  1. tak sempat lagi nak try perfumes yang dibaginya..terlupa :) tq yer watie :)petang ni balik nak try!
    eliss´s last blog post ..Rumah aku sudah pasang parabola My ComLuv Profile

    [REPLY]

  2. wah..thanks for the info..nak le menerai lepas ni..
    dbalkis´s last blog post ..CDs Review (Part II)- Benefits of Using Cloth Diapers (Kebaikan menggunakan Cloth Diapers) My ComLuv Profile

    [REPLY]

  3. betul betul… pakai 2-3 titik jer, wangi sampai petang. best!

    [REPLY]

  4. memang baunya tahan lama. terbukti.
    CikLilyPutih´s last blog post ..Bloggers Ngada2 Di Mines My ComLuv Profile

    [REPLY]

  5. I guna letak titik kat bunga kat opis lepas tu tipu semuar kata bunga ni bau dia mcm perfume salvatore Ferragamo muahahaha@!~
    Jiji´s last blog post ..I miss you all!! (ohyeh?) YEARGHHHH!!!! My ComLuv Profile

    [REPLY]

  6. huhu tak boleh pakai perfume sbb hubby jenis idung sensitip.
    temp. housewife´s last blog post ..The whole body is still aching….. My ComLuv Profile

    [REPLY]

  7. i love PFA!!!!

    [REPLY]

  8. semerbak mewangi la pas nie masing-masing
    zh-ena´s last blog post ..Buah Limau Sempena CNY My ComLuv Profile

    [REPLY]

  9. hi there,

    tq Ros & all my friends here for supporting us all this while .. :) hope sapa yang dapat the perfume during the gath puas hati denganthe smell…:)

    [REPLY]

    Hanz Jamaludin

    Hanz Reply:

    Watie, i sukalah yang dunhill tu..yang dapat door gift aritu..hehe, bolehlah cop cheap n chic ngan dkny lepas ni..
    Hanz´s last blog post ..TheHoneybunch 2010 Giveaway #1 : Best Birthday Ever! My ComLuv Profile

    [REPLY]

2 comments:

MamaDamia a.k.a Haiza said...

mak dah betul2 tergoda ngan PFA u ni noks..kalau nak join jadi loyal customer programme tu camna ekk?...this month my birthday,layak tak nak dapat 15% discount tu?...huhuhu coz mak teringin nak order lagi 2 botol PFA ni.. :P

Watie Aziz said...

Haiza, hehhee..boleh yang ..u isi form yang ada kat my web tuh, then u emel i .. nanti i reply. u leh masukkan sekali rm 20 tuh masa wat payment utk ur order ..:) i kira manually jer kali nih... maknanya terus bg u 15% diskaun, then campur ngan RM 20 m/ship fee..

We're Meant To Be Together..

My Baby Can Read!

early reading