Friday, April 30, 2010

Video - Qarissa Read A-Z & 1-10!

Hhehe..akhirnya berjaya jugak we all rakamkan aksi Qarissa membaca di waktu pagi sebelum mandi dan cuci gigi (termasuklah Daddy & Mummynya ..wkakakakka).

2 days selepas Q naikkan bulu roma Daddy dia, we all berjaya rakamkan aksi tu. Pandai Daddy Q amik hati Q untuk wat reading session waktu pagi. Tergedik-gedik minah nih semangat nak membaca siap nak duduk rapat-rapat lagi .. :)

Kali nih, Mummy plak jadi cameraman, dan baby Zayra jadi penyanyi latar.. Hahhaha.. yg suara baby baca ABC (kalau korang dapat dengar lah ..versi baby..ahaks!) kat belakang tuh ..suara Cik Zayra kita lah tuh .. ahhaha.. Mummy wat 2 in 1 job ..sambil amik video, sambil dukung Zayra plus Mummy dalam pantang! Power kan Mummy nih ..Power Puff Mummy!! Hahhaha...

Lama gak video nih dalam 5 minit lebey ..so terpaksa masuk kat You Tube .. kalau rajin ..korang layanlah .. hehhee.. :)



Proud Of My Q's,

Mommy Of Q's

6 comments:

MamaDamia a.k.a Haiza said...

wah bijaknya Q ni...teruja betul tgk video ni..sure u happy sangat kan tgk perkembangan Q ni...tak sia-sia spendkan masa untuk ajar dia.. kagum sangat.. :)

isabelle said...

aku x terbayang kerajinan kau ngajar Q, babe.
aritu antara citer gosip aku, yaya & fizamior adalah psl kerajinan ko nie la...(masa lawat yaya dpt baby)

mrsyusofhussain said...

wahhh best btul nengok Q membaca...pasni msti dh bleh jadi teacher utk adiknye..

Watie Aziz said...

Haiza, tq so much dear ..mmg rasa berbaloi-baloi... hehehe..harap2 Q leh ajar adik dia nanti ..:)

Watie Aziz said...

isabelle, padanlah aku terbatuk2 ..ada org ngumpat rupanya ..hahahaha.. ala yang ..semua mak pun sama leh ...rajin ajar anak .. hehee

Watie Aziz said...

mrsyusof, tq so much dear ..mmg i pun teruja nk tgk dia jd cikgu.. hehe..ajar adiknya

We're Meant To Be Together..

My Baby Can Read!

early reading