Wednesday, June 2, 2010

Zayra The Baby Bear Yang Tonggek??

Hmm..tomeinya tgk Zayra tidur time nih ..Mengerengkot kesedapan nampaknya .. dah macam baby bear pun ada .. hehhee..

Dan bila Mummy nampak pose nih, dengan segera Mummy amik gambar untuk jadikan kenangan..anak Mummy sgt comey bila tidur ..like a baby bear!!!

My baby Zayra a.k.a baby bear yg comeyyyy!
Seronoknya dia tidurrrr..!

Dan, ada satu time tuh, baby Zayra siap menonggek dengan penuh eksen, Mummy plak yag geram tgk! Hahhaha...

Zayra sexy pose!
Peha gebushh...tonggek tak tahannnn..!
My precious Princess!

My Zayra's getting gemoookk!

11 comments:

isabelle said...

org kata baby tidur meniarap lebih selesa (sebab dada dia tertekan, so rasa mcm kena peluk kot).
ee... makin gedik aku nak babygirl rasanya.hehe

Nanak said...

bestnya dah blh meniarap..my baby bila letak kat dada,suka sgt..mgkn dgr heartbeat mom kan?

Jiey^Mien said...

sumpah, comel sgt2!

Little Mama said...

watie, comelnya zayra..ni buat teringin nak baby lagi ni..he..he

Puteri's territory said...

Hey Watie,
I came across your blog by accident and I really love the effort that you have put in for your kids.

I used to be ambitious too but then it died out after 3 kids, I hope you continue to be as enthusiatic as you are in raising your children.

With your guidance I can see your kids are bound to achieve great things in their life. Here's to you!!!

P/S- I hope you don't mind as I've linked you to my blog.

Take care Watie.

Watie Aziz said...

issabelle, mmg pun yg, nampak selesa dan baby akan tidur lebih lama, cuba doc tak bagi..kena telentang kan gak ..huhu ..

aku kalau bg dia meniarap, aku akan tgk selalu .. nak pastikan muka dia berpaling ke kiri atau kanan ..takut dia tak pandai nak bernafas sendiri nanti kalau muka terlungkup...

Watie Aziz said...

nanak,aah yang..Q n zayra sama jer ..both suka sgt kalau i letak kat dada..tidur lena takmo bgn gamaknya! hehe

Watie Aziz said...

Jiey, hehehe.. kan kan kan? cepat Jiey dapat baby lagik!

Watie Aziz said...

Ros, haruslah yang ..izzah dah besar ..meh lah preggy lagik..(tapi nak lalui 9 bulan plus pantang yg malas kan ..hahahah)

Watie Aziz said...

Hi Puteri, tq so much for ur praise dear!!! i really appreciate it! tq also for dropping by my humble blog ..:)

i pun harap my semangat akan kekal sampai bebila ..hehehe..kengkadang tersasar gak yang ..heheh..harap2 if tersasar sket ..i will be back on track cepat2 ..ehhehe..

tq for ur link..nanti i link u gak kay ..:)

MamaDamia a.k.a Haiza said...

comeynya la punggung tu tertonggeng2...meh nak babab sikit...ekeke..tetiba terasa cam nak baby lagi plak :P

We're Meant To Be Together..

My Baby Can Read!

early reading