Sunday, September 26, 2010

Toys R Us Warehouse Clearance Sampai Isnin Ni!

Ok Friends, memandangkan duit raya anak korang dah banyak kan... bolehlah korang ajak dorang menyerang ke Toys R Us Warehouse Sales yang skang nih tgh diadakan di Dataran Hamodal. Hhehhe.. Toys R Us skang buat sales giler-giler sampai 80% hokay ..mau giler dibuatnya memborong mainan budak. Hhehehe.. Tapi jangan lupa simpan sket duit raya anak dalam bank tau! :)

Aku dah pergi semalam, memang tak beli apa pun untuk Qarissa coz my rumah dah macam tadika, my opis apatah lagi, memang tempat Kids to play kan..heheh. Cuma aku belikan BUMBO Seat for my darling Quzayra, tapi bukan brand BUMBO. Brand Simple Dimple tak silap aku, ntah hapa nama dia pun aku tak ingat .. hehehe.. senang nak bagi Zayra makan next month..:) Harga pun boleh tahan berbanding BUMBO tuh, cuma RM 119 jer .. dan stok tak banyak sangat semalam. Aku rembat color oren ..tak sempat lak nak amik gambar, semua ada dalam keta hubby..:)

Actually, my intention adalah untuk cari anak patung for my bengkel (will blog about this later kay ..) coz this is considered my investment untuk memastikan my participants dapat faedah 500% bila datang my bengkel. Sekarang tgh gigih menyiapkan content dan barang2 stimulasi for the participant. Once da siap, will inform uols pasal my bengkel nih yer..:)

Just a short reminder, dalam warehouse tuh sangat panas, meleleh-leleh peluh dibuatnya walaupun ada kipas - no aircond okay .. so, rajin2lah bawak kipas bateri atau kipas tangan yerk kengkawan .. ehhehe..

This is the info about the warehouse sales..:)

toyrus-stock-clearance


Venue: Unit 6 Lot 605, Kompleks Hamodal 1, Persiaran Lagun Selatan Off Jalan Kewajipan (Jln 13/1k), 47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan

Tel: 03-56343930

Time: 10am – 6pm

Company: Toys R Us

Sales: 22 Sept 2010 – 27 Sept 2010


Selamat menghabiskan duit raya anak-anak aunty semua ... :)



4 comments:

cik puan akish said...

aiseh...syioknyer....napelah kat jb tade dia buat???:(

MamaDamia a.k.a Haiza said...

walaupun dekat ngan umah...tapi tak berkesempatan nak pergi...maybe next time la kot

Watie Aziz said...

akish,

ehhehe.. kat JB tak pernah buat ker? rasa cam pernah .. tapi mmg kebanyakkannya kat Kl yang .. heheh..mehlah datang sini shopping .. JB mahal ooo.. dulu i study sana .jarang i shopping kat sana ..:P

Watie Aziz said...

Haiza,

aah yang .. dia buat setahun 2 kali kot .. tapi berbaloi ah gi ..mmg murah2 gak after diskaun .. nasib baik anak den lum pandai pilih and demand ..kalau tak ..bengkok aku..ahhha

We're Meant To Be Together..

My Baby Can Read!

early reading