Tuesday, June 9, 2009

Qarissa 1st B'day Party Invitation!

Salam Sejahtera To All My Dearest Fellow Friends, 

Kami sekeluarga dengan penuh rasa seronok & teruja ingin menjemput semua saudara mara, jiran tetangga, rakan taulan bersama-sama keluarga , tidak kira yang online @ offline, yang baru atau dah lama kenal, untuk sama-sama memeriahkan Majlis Hari Lahir Puteri Sulung kami yang PERTAMA! - Rania Qarissa Rizal. 

Cepat sungguh masa berlalu! Tak sangka sudah hampir setahun saya melahirkan Qarissa dan kini masa untuk meraikan hari yang BERSEJARAH dalam hidupnya! So excited!! 

Please treat this invitation as our personal invitation. Semoga dapatlah kita semua berjumpa dan bergembira meraikan hari tersebut. Teruja juga nak terngok kawan-kawan dengan anak masing-masing..sapa yg tak kahwin lagi tuh, err...dengan pasangan masing-masing lah ..hehehe (angkut anak buah pun alrite gak..hehehe, lagi meriah suasana) 

So, this is the invitation card & the map. Insya Allah tak sesat kalau pandai baca peta. Hahhhehehe.. 


Klik untuk paparan maklumat yang lebih jelas.


map to our house.

If still tak jelas, i just write down some important info kay..:)

Date: 27 June 2009 (Saturday) 
Time: 7.30 malam - 11.50 malam (after Magrib, so tak lah panas kan ..) 
Location: Home Sweet Home @ Aman Perdana
Adress: No: 16, Jalan Aman Perdana 7J/KU5, taman Aman Perdana, 41050, Meru, Klang


Anda juga boleh click @ gambar Baby Princess kat bawah ni untuk ke invitation blog yang dibuat khas untuk makjlis ni. Insya Allah, kalau ada majlis-majlis akan datang, senang we all letak kat this blog ajer (menggunakan sepenuhnya teknologi yang ada dan FREE pulak tuh..heheh)



Click the picture above to see the special entry @ Qarissa's Invitation Blog.

Hope Everybody Can make It, See You Soon!!!

Saiful, Watie & Qarissa

6 comments:

Afzan said...

Ala, nak pergi.. nak jumpe sangat watie nih yang sgt bersemangat nak mengeniuskan Qarissa die. ala, tapi jauh sgt, lagipon kalo weeken saye sure takde kat KL. Thanks for the invitation anyway..

Watie Aziz said...

Afzan,
alamak yer ker ..kalau tak, leh kita kenal2 kan ..leh jumpa ur chubby baby tuh..hehehe:)

its ok dear .. insya allah adaa rezeki, bebila kita jumpa yerk..:) weekend selalu u ke mana?

UmmiKhayra said...

hehehhe macam best je.. nanti saya bgtau husband ye. Kalau dia setuju, nak join boleh? boleh jumpa qarissa yang comei tu.. :)

Mommy Lyna said...

Salam Watie,

Nt gath sok leh r ann0unce. Hehe.

Intan said...

Inysa'allah watie, kalau takde ape2 kami akan "terjah" Qarissa's birthday party tu. Arissa tak sabar nak jumpe Qarissa...he he he :)

Watie Aziz said...

UK,
ha, kecik tapak tangan, tapak rumah saya tadahkan ..hehehe tanya hubby cepat2 kay ..(harap2 lah dia kata boleh ..) then mark ur calendar tau!!

Mommy Lyna,
Insya Allah i datang gath nih ngan hubby & anak .. gud idea gak ..leh i wat announcement ..hehehe..tq dear!

Intan,
wah, seronoknya dengar ..datang tau ..datang tau!! i pun tak sabar nak cubit pipi arissa yg gebus tuh ..sambil2 tgk camera baru u ..hehehehe

We're Meant To Be Together..

My Baby Can Read!

early reading