Sunday, August 23, 2009

Hadiah Sudah Sampai!! Tq My Dear Ecar!!

Wohoo..Actually dah lama aku nak masukkan entry nih, tapi tak buat-buat. Gambar pun dah siap amik tapi tak sempat nak transfer, hari ni baru free sikit, so aku nak bayar hutang entry2 aku nih. Hhehehe.. Aku dengan bangganya nak bgtau, Hadiah dari Ecar sudah sampai!!!!

Hadiah ni aku terima selepas 2 kali penghantaran! Korang jangan tak tahu, loceng umah aku tuh habis bateri sebab aku pakai wireless (selepas guna normal bell aku rasa bunyi kentut aku lagi kuat! Wakakkkaa) so memang tak dengar kalau abang pos tu htr barang, aku dapat surat cinta suh amik kat Pej Pos Kapar. Giler jauh mana aku tau Pej Pos Kapar kat ner!!! Kalau kat Tesco aku tau lah. Aku pun simpan dan for few days aku lupa nak call Pej Pos suruh buat penghtrn sekali lagi.

After 3 days kot, baru aku sempat call Pos Laju, itupun lepas aku baca Ecar punya blog bgtau yg dia dah htr hadiah! Hehehhe..mula2 aku malas nak call sebab aku ingat Mah Sing duk htr dokumen rumah guna Pos Laju, selalu camtu, sebab tuh aku malas nak amik kalau abang pos tinggal surat cinta, biar dorang pulang balik dokumen tu kat Mah Sing, aku amik kat opis Mah Sing lagi dekat drpd aku nak habis minyak ke Pejabat Pos Kapar tuh.Wakakakaka...

Yang best nya tuh, dorang wat appnt utk penghtrn kali kedua pada hari Selasa, pagi2 Selasa aku dah tulis "nota cinta buatmu Abang Pos" dan suruh maid aku tampal kat bhg loceng tuh! Tapi sayang lah, aku tak sempat amik gambar! Wakakakka.. Aku tulis cam ni .."Abang Pos, saya ada dalam rumah! Kalau tekan loceng tak bunyi, sila call 019-2371229. Terima kasih - Watie". Hehhehe..kreatif tak aku?? Tak kuaser aku nak amik risiko barang aku kena htr balik kat depoh tuh..hehehe..baik aku wat camtu kan!!

Seperti yang di jangka, abang Pos datang dengan machonya dan langsung tak call aku. Dia tekan terus hon dia yg kuat giler tuh! Hahhahaa... dia dtg naik van, so dia nampak that note dan terus tekan hon. Bagus kan!! Siap tegur lagi pasal surat cinta yang aku tulis tuh..Dia tanya, loceng rosak ker?? Hahhaha... Bateri habis lah kot bang ..suami saya malas nak tukar bateri baru! Wakakakak...

Dan, aku dengan bangganya amik hadiah tuh, dan terus bukak dan dan tu jugak, terus amik camera dan snap! Hish, mestilah semangat, ni hadiah PERTAMA aku menang contest tau! Hhehehe.. Walaupun saguhati, mak berbangga noks! Dan salah satu produk HPA yang Ecar bagi tuh dah selamat pun masuk dalam perut aku. yang lain tunggu masa yang sesuai yer! hehhehe.. Sedap jugak bijirin dia tuh, siap ada garam bukit lagi ingredientnya ... :)

Ni lah dia hadiah-hadiah yang aku dapat dr Ecar!! Tq dear!

To Ecar, tq so much dear! I really appreciate it! Tak sabar aku nak guna ubat gigi HPA tuh tau! Tunggu ubat gigi aku habis dulu ...heheheh.. Thanks again yang ...:)

Trimas trimas,

4 comments:

MamaDamia a.k.a Haiza said...

ekekeke terlebih kreatif nih...mesti abang pos tersenyum simpul bila baca ayat2 cinta u tu kan...ekeke selalu nya abang pos ni keje ngantor surat tapi kali dia dapat surat plak...bukan surat berantai tapi surat melekat....ekeke..lawak la u ni watie tapi bagus gak idea tuh...bleh diguna pakai ni

defina said...

surat chenta tak tahannnn....
hahahaa...kalo ko bujang, mau tersangkut abe pos tu...hikhik

Watie Aziz said...

Haiza, tu lah pasal...i mmg selalu gak wat gitu..hubby i memula marah ..pastu i selamba ah cakap..dr i gi amik kat pos opis ntah mana2 tuh ..baik i tulis gitu... u kalau takmo i tulis .. u gi tukar bateri ..wkakakaka.. alasan nak escape namanya tuh... heheh

Watie Aziz said...

naimah...

hahahaha.. abang tuh mesti pelik..awek psycho manalah nih yerk..hahahaa

We're Meant To Be Together..

My Baby Can Read!

early reading