Saturday, August 22, 2009

Maafkan Aku Sahabat & Keluarga...


Alhamdullillah, bersyukur aku ke hadrat Allah SWT kerana masih lagi diberi peluang menyambut Ramadhan tahun ini. Begitu cepatnya masa berlalu, tanpa di sedari, tahun ini merupakan tahun kedua aku menyambutnya bersama Qarissa. Agak sedih & sayu kerana tahun ini juga merupakan tahun pertama kami sekeluarga menyambutnya tanpa arwah Mama. :(

Di sini, sebelum bermulanya Ramadhan, aku dengan rasa rendah hatinya ingin meminta ampun & maaf kepada semua keluarga, rakan-rakan & pembaca blog ini sekiranya sejak aku berblog, ada antara tulisan, kata-kata dan komen yang aku berikan di sini mengguris hati mana-mana pihak. Marilah kita mulakan bulan yang mulia ini dengan bermaafan antara satu sama lain supaya segala ibadah yang kita lakukan mendapat keredhaan dari-Nya. Amin..

Semoga dengan kedatangan Ramadhan, ia akan memberi seribu rahmat pada kita sekeluarga, Tuhan mengurniakan limpahan rezeki & kurniaan-Nya yang tidak berbelah bahagi, dan semoga kita beroleh rahmat & keampunan dari-Nya. Semoga tahun ini, kita dapat bertemu dengan malam seribu rahmat - Malam Lailatul Qadar, Insya Allah ...


Salam Ramadhan buat semua...dari kami sekeluarga,

18 comments:

defina said...

wah, im d 1st..... :)
slmat berpose gak kat hang...aku pn nak mntak maaf kalo ade salah n silap...dlm duk gurau2 tu mana tau kot2 trasa.... ya ampun...

MamaDamia a.k.a Haiza said...

me da 2nd ....ekeke
selamat menyambut bulan Ramadhan juga diucapkan buat u sekeluarga..semoga sama2 mendapat keberkatan bulan mulia ni ye..

Momma Mia said...

huhu I'm d 3rd...
Sesama la watie. mommamia & family pun nk mohon ampun & maap andai ada terkasar bahasa sepanjnang kite jumpa2 kat blog & tuka2 comment. Semoga posa kita sefamily thn nih diberkati.

Intan said...

Selamat berpuasa to watie and family :)

Watie Aziz said...

Naimah, hehhe..sesamalah kita kay ..0-0 ..tapi rasanya hang memang 0 kot .. wakakak.. mana ada salah apa2 .. :)

Watie Aziz said...

Haiza, tq Darling, samalah kita kay ..:)

Watie Aziz said...

Momma Mia, amin .:) sesamalah kita bermafan kay ..hehehe

Watie Aziz said...

Intan, tq dear .. u too & family kay ..:)

MamaDamia a.k.a Haiza said...

hip hip hooray watie darling menang romantic getaway contest dari ummikhayra...rezeki lagi

Farah said...

salam ramadhan dan selamat berpuasa watie!

Ummi Salsabila said...

Slmat berpose watie.mintak maaf gak ok.tahniah mmg romantic contest.mmg bertuahla u.murah rezki ni.tokey perfume dpt hadiah purfume lg.tahniah yang..

shyad said...

slmt menyambut ramadhan and selamat berpuasa watie!

~~@lyci@~~ said...

salam ramadan & selamat berpuasa to watie & family..

PFA-Now Everybody Can Smell Good! said...

Haiza, tq so much for informing me dear ..tekejut beruk i ... hehehhe... tq again yang ..:)rezeki Ramadhan nih..hehee

Watie Aziz said...

Farah. tq so much dear ..u too kay!!

Watie Aziz said...

US, tq so much dear ..rezeki anak nih kot! hehhehe..i pun tk sangka lah ..serius u ..:) hehehe..

Watie Aziz said...

Shyad,
tq so mcuh dear! sameto u & family kay!

Watie Aziz said...

Alycia, tq so much yang ..salam Ramdhan gak to u & family kay!

We're Meant To Be Together..

My Baby Can Read!

early reading