Tuesday, July 21, 2009

Shortest Entry - Inilah ANAK Daddy!!!

*entry paling singkat sejak aku berblog -for obvious reason - HAKU JELES NOKSSS!!*

Aku tgh sibuk berblog @ nite & bila aku bangun dari duduk, ni yang aku nampak, terus snap & simpan wat collection. Nak share dlm blog so that laki mak akan berbangga noks, sebab half of Qarissa adalah hasil dari sperma dia & he shud be proud of this! (walaupun haku jelesssss....)

Yer, Mummy tau Icha anak Daddy, gaya tidur pun nak ikut Daddy ker??? Menci ah Mummy gini ....memang sungguh tak "keperempuanan" tau Icha... memang Icha tidur tak macam girl, more to BOY!! Sungguh lasak dan asyik nak menempel jer kat Mummy! Huwaaaaa....

*
*
*
*
*
*
*

Q: Saya anak Daddy tau!!!

Haku yg jelessss,

28 comments:

Jiey^Mien said...

Hehehhe.. Tersangat lah short this time! :P

A'ah la.. Lasak betul anak dara watie nih.. =)

Watie Aziz said...

hahahha..Jiey, tu lah pasal..jeles tak habis lagik nih! wakakkaka...

mmg lasak Jiey, kalau org kasar cakap - cam jantan!! hahah.. mmg habis semua dia tendang bila tidur! ada banyak gambar dia tidur tapi sungguh tak romantik posisinya tuh! hahahah

-Ain-Dak In- said...

hahahaha...
memang anak daddy...
apakah????
hahahaha...................

=.="

sya said...

wah, stail tido yang sama laa... hehehe... memang anak daddy.. :P

darwisy pun ada stail tido sama dengan papa dia.. banyak kali pulak tu.. sebijik sejebon. tapi sebab papa dia tido seksi, tak dapek la nak publish... heheheh

MamaDamia a.k.a Haiza said...

agaknya memang anak dara lahir bulan 6 tahun 2008 ni memang lasak-lasak ala jantan kot tidur...ekekeke...kalo Damia plak tido siap tertonggeng2 bontot tu...sangat la tak keperempuanan nya gaya...ekeke..pic Q ngan Daddy dia ni bleh masuk contest ni...huhuhu

me n de alisha said...

so cute yer...pandai Q tertiru gaya tido daddy yer, Anyway thanks watie coz for gymboree invitation card tu, dah sampai dah...mungkin dah sampai lama dah tapi tak tgk kat pos box...Anyway nanti kita buat entry pasal tu yer :)

yaya said...

hamboi.... kemain si qarissa tido....

Watie Aziz said...

Ain,hahaha..confirm kan? memang selalu dia tidur cam Daddy dia ..wakakak..mmg betul DNA nih ..hahaa

defina said...

watie,
kene pakai istilah baru dah, like father like daughter....hihihi...

camne slsema Q dah ok x? dia dah betul2 sembuh?

Watie Aziz said...

sya, hahahah..takper2, hang masukkan gak lah, pastu hitamkan bhg yg sexy utk apak dia! wakakaka...mesti best ..hadiah hari ayah tahun depan!! wakakaka

Watie Aziz said...

Haiza, kan kan ..i pun rasalah ..mmg lasak bebudak bulan 6 nih ..hahahhaa..Damia punya kening ok dah? hope she's ok ..:0

Watie Aziz said...

As, heheh..suka i dgr dah sampai the invitation card ..ok yang ..hope u will enjoy the class, jgn lupa call them to make appnt before going kay!! do let me know whether ok tak the class bila u gi...

Watie Aziz said...

yaya, ahhaha..hover kan?? tapi tak leh kalahkan adam kodam yg sampai terkeluar frame ..hahahaa.. anak aku tak kuar frame, terus terkeluar dr katil a.k.a terjatuh lah tuh! ahahaha

Watie Aziz said...

Naimah, hahha..aku pun rasa lah ..kena guna istilah tuh ..utk anak2 yg ikut cara tidur apak ..wakakka..

Q masih selsema lagi lah beb ..tapi tak teruk lah ..sebab aku rajin sedut .. cuma aku nak dia baik betul2 sebelum gi Indon nanti .. hu hu

:: m.u.n.i.r.a :: said...

watie..
mmg short sangat!hahaha
tomeinya Q tito..anak papa ke?ko tak tempek gambo ko tito mana nak tau anak papa ko anak mommy ;) tul tak ?hehehehe

Momma Mia said...

alahi watie, mommaMia understand sgt prasaan mu itew.. mmg jeles kan. kite se-club laa.. Hehehe.. comel la gaya Q tido...

azzamoro said...

bukan main lagi gaya Q tidur. Hehe.. takpelah.. nak nenen dia carik mak dia jugak kan... hehe

isabelle said...

sok2 dia besar, tunjuk gmbr ni kat dia. tmbh2 lak masa dia tgh anak dara. hahaha

q akan jadi mcm adam... wpun dia tau aku garang (so, dia berkepit dgn ayah dia)...tapi time nenen, dia sondol mama jugak.

Lovely Mommy... said...

hoi... 18sx la entry nih!!! pakai kain pelekat yg aku tak sanggup tuh ahahah...

Farah said...

ko kena paham watie..anak pompuan mmg ikut bapaknye..anak lelaki ikut maknye...hahaha ha ape lagi buatla anak laki pasni..kasik jeles balik laki ko.

adianiez AIDA said...

he he he... comel!
anak bapak...
baby girl memang ikut bapak.
macam anak2 aida juga...

Watie Aziz said...

munira, hahaha...ada gak gambar laki aku ambik aku ngah tidur ngan Q, ala2 sama gayanya tak silap aku ..tapi seksi ah ..tersingkap semua baju aku ..wakakak..sebab Q kan BF, laki aku selamba ambik ..dia bukannya perasan ..hahahaa... malu den nak tayang ..huduh ah aku time tuh! wakakaka..

Watie Aziz said...

Momma Mia, kan kan kan? terima kasih kerana memahami ..penat aku meneran, gaya apa gak kamu nak ikut yer Q ..sabar je haku..

Watie Aziz said...

Azza, hehehe.. tu lah yg penat ...sampaio tetek aku pun dah hilang bentuk dah dikerjakan Q ..hahaha .. apak dia suka lah ..tak yah bangun memalam ...menci ah ...

Watie Aziz said...

Isabelle, hahaha..mmg harus aku tayang kat dia .. anak Daddy lah kunun ..cait!! tu lah ..aku rasa kan, ngan Q nanti, aku lg garang berbanding Daddy ...kita kan kuat membebel? hahaha... tapi kalau SWaiful nak backing2 anak melampau sgt ..ngan dia sekali aku bebelkan ..ahhaha..nanti anak spoil!!

Watie Aziz said...

Sue, hahahaha... 18 SX ker ..? waakak.. laki aku sopan santun ...tidur pakai kain pelekat tau ..senang angin masuk! wakakakka

Watie Aziz said...

Farah, Ya betul mmg sangat ... aku dah nampak kat Afif .. mesti ko bangga bawak dia jalan kan ...malam nih gak toron ..hahaha.. wat anak lagik satu? tapi kalau dapat girl gak? huawaaaa

Watie Aziz said...

Aida, tu lah ...org kata if girl ikut apak sejuk sket ..kalau boy ikut emak pun sejuk, maybe thats y i tak kesah sgt kot ..yer lah ..dah mmg gen dia ..apa nak buat ..hahaha... sib baik tak mata biru, kalau tak lagik haru!! ahhaa

We're Meant To Be Together..

My Baby Can Read!

early reading