Friday, December 4, 2009

Pesta Buku Alaf 21 @ 4-6 Dec 09. Diskaun 30%!!

Wah, sungguh tak sabar rasanya aku nak pi SERANGGGG Alaf 21 nih!! Dan aku dengan bangganya nak ajak jugak kengkawan blogger yg giler membaca novel-novel tuh sama-sama lah kita serang kilang dia yer!! Hahhaha...

Bermula hari ini, Jumaat yang hening & hujan2 manja kat Aman Perdana nih, sampailah hari Ahad nih (4-6 December 2009), Alaf 21 akan buat Pesta Buku di syarikatnya @ Shah Alam. Aku memang selalu tunggu masa dorang wat Pesta Buku kat sini, sebabnya harga buku lagi murah dari harga kat PESTA BUKU PWTC tuh! Hahaha.. Kat sini dapat 30% diskaun utk semua buku beb!! Tak kira baru ker lama. Hmmm.. seronok betul bila dapat tau buku terbaru - 9 NYAWA keluaran penulis novel "kegilaan" aku - RAMLEE AWANG MURSYID dah keluar! Tak sabar nak rembat seketul beb!!

So. to all book freaks out there, mehlah kita memeriahkan pesta Buku @ Alaf 21 ni yer...! Takmo cerita panjang, aku dah lapar. Baby mintak makannnnnn.. hahahhaha..




Tarikh: 4 December - 6 December 2009
(Hari Jumaat, Sabtu & Ahad)
Jam: 9.00 pagi - 6.00 petang
Alamat: Lot 12, Persiaran Kemajuan 16/16, 40200, Shah Alam.
Hubungi: 03-55118820/8821 untuk keterangan lanjut!


Sekian dari Bilik Berita,
Mummy Qarissa.

6 comments:

Momma Mia said...

Best2 nih. Tengkiu for the info dear!!
jumpa di sana... (kalo ade rezeki) hihihi

MamaDamia a.k.a Haiza said...

memang tempat wajib terjah ni...dah berkira2 dalam kepala hotak ni nak merembat sebanyak mungkin buku..yang wajib novel Aisya Sofea....baca tak baca blakang citer...hehehe pastu leh terjah metrojaya sale kat stadium melawati plak...ahakss....ada rezeki kita jumpa di sana ok bebeh

Lovely Mommy... said...

rajin ko gi pesta buku.. huhuhuh... aku tak minat sgt la but i know mmg bagus kalau ajar budak minat buku sejak kecik hehehhe... dulu aku kecik2 asal gi pesta buku aku berguling kat lantai sbb tak suka hahahah..

Watie Aziz said...

Momma Mia,

ur welcome dear, i pergi Sabtu ngan Ahad... heheh..hover kan ..sabtu beli novel, ahad beli buku masakan ...auww... wakkakaka

Watie Aziz said...

Haiza,

tu lah, i pun beli banyak buku jugak, berbelas2 jugak i rembat, novel jer 10 kot, then ada buku2 kompilasi abdul jalil tuh, pastu banyak giler buku resepi i rembat ..kira2 dalam 200++ gak i kopak ni.. ahhaha..

siap jumpa Ramlee Awang Murshid & Aisya Sofea agi..sempat lah snap sekelping gambar kenang2an ..:)

Watie Aziz said...

sue, memang aku suak gi sue, sebab buku dia murah beb ..kalau tak mahal jugak kalau beli bebanyak kan .. sebab murah, leh ah amik lebey sket ..nak nak buku RAM yg latest pun ada ..suka lah haku .. hahah.. tapi kali nih semua buku aku jer ..buku Q takder pun .. baru2 ni aku beli peter & jane sa & b, Q cam tak suka sebab maybe tulisan kecik.. hehee..


amboi, ganas hang siap guling2 tak suka ..aku rasa semangat nak bawak Q gi library pas habis bersalin nanti..ahahaha

We're Meant To Be Together..

My Baby Can Read!

early reading