Friday, January 22, 2010

MBP Gathering- PFA Sponsor Perfume!!

Kad Jemputan- only to those yg register! Hehehe..

Adushh...lamanya rasa aku tak hapdet blog nih..ada banyak mender nak buat at one time tapi masa memang sangatlah cemburukan aku yang tengah sarat nih..memang terkejar-kejar beb! Skang aku tgh sibuk nak buat website education yg lebih jelas & clear so senang parents nak tau pasal produk2 education. So mmg bz lah sesangat .. nantilah kalau dah siap sepenuhnya & nak launch, aku akan inform semua kay ...:)

50 perfumes menunggu utk di packing..macam2 bau ada..
Antara perfume yg akan diberi..
Dalam paper tuh ada perfume 2cc & brochure!!

Dalam pada sibuk-sibuk tuh, sempat jugak aku luangkan masa hari Ahad ni untuk jumpa kawan-kawan blogger. Nasib baiklah dalam pada sibuk sangat sampai takder masa nak jengah blog & web kengkawan, aku terbukak jugak MBP punya web dan dapat tau ada MBP Gathering bulan January 2010. Memang aku seronok sgt sebab dah lama tak jumpa kengkawan blogger. Teruja jugak sebab mesti dapat new friends lagi Ahad nih.. Aku pun dengan semangatnya terus contact Ros bgtau nak pergi walaupun aku tau aku tgh sarat & tak berapa nak larat nih..Hahahha... MBP punya pasal..mak redah jer noks..Tadi baru cek doktor, kandungan aku dah 30 minggu...:)

Cover organza color brown with PFA tag..
Color purple! I like it!!
& black itu menawan!! Hahaha

At the same time, aku pun rasa teruja nak sponsor goodie bag untuk semua para peserta yang datang hari tuh. Alhamdulillah, murah rezeki aku dapat kongsi perfume aku ngan semua kengkawan. Aku harap semua yg daang nanti akan suka perfume PFA ni nanti. Aku campur-campur bau tapi semua untuk pompuan coz Ros kata, mak-mak yg excited lebih dari apaknya! Hahhaha...betullah tuh! :) This sponsorship worth of RM 800 semuanya ..sapa yg register nak datang dengan MBP sahaja yang akan dapat ..siapa tak register tuh tak merasalah nak dapat perfume wangi mak noks... hehehhe...kalau nak, kenalah beli seketul yer! Tak pun mintak jer kengkawan calit2 sket masa jumpa nanti ..ahaks!

This is what they will get on this Sunday!!

I cant wait to see uols this Sunday! Harap2 semuanya berjalan lancar. Insya Allah, kalau sempat aku jumpa Ros esok utk bg this sponsorship!! Till then, c uols Sunday ni kay!!


Getting Excited,

Mummy Qarissa

12 comments:

Hanz said...

Watie...ku teruja!Thank you...tambah meningkat rezekimu tahun ni yang...

betullah tu..kena pass kat MBP one day before...sebab dah jadi door gift kan...hati2...c u soon..

Intan said...

Sob sob sob...tak dpt nak jumpa watie & Q lagi :(

Rindu nak jumpa balik mak buyungs sorang nie...

mama pasha said...

waaaaaaaaa.. ketemu Qarissa lagi.. hai hai haii..c u tomorrow.. ill bring cute cuppies again :P

MamaDamia a.k.a Haiza said...

besh...besh dapat jumpa u n Q dan yang paling besh dapat perfume free...tettt...c u tomorrow dear

Watie Aziz said...

Hanz, happy dapat jumpa u tadi ..:) aah, i jumpa Ros petang smalam ..sib baik umah dekat2 ... hehehe..hope u suka the gift kay ..:)

Watie Aziz said...

Intan,
tu lah pasal, i pun rindu nak jumpa u & arissa... mesti dah besar & tambah cantik si comel gebu sorang tuh.. hehehe... nanti i masukkan gambar2 kat blog & Fb kay ..:)hope we can meet up bila ada next gath...:)

Watie Aziz said...

Hi mama pasha, happy to meet u again pg tadi! ..alamak, i baca ur msg lambat ah yang ..tak sempat nak merasa cuppies u mana satu .. semua sedap2 tapi i dah kenyang .. hu hu .. maybe sebab i dah sarapan dulu kot .. menggeram jer tgk banyak makanan tadi ..ehhehe

Watie Aziz said...

Haiza, bestnya finally dapat meet u up & little Dami yg banyaak gigi tuh.. hehehe... hope we can keep in touch after this kay ..:)happy i tadi walaupun mengah2 .. hahahah

Momma Mia said...

wah wangi ler perfumr u.
sayang lak nk pakai... Thanks dear!
Semoga dimurahkan rezeki & slamat bersalin nnti.

Asmahani said...

hi watie, tak sempat tegur u hari tu.. tengok2 dari jauh je.. tapi, i really love the perfume yang u sponsor tu... i dapat Romance by Ralph Lauren.. macam tau2 je one of my favs... thank u!

Watie Aziz said...

Momma Mia,tq so much for ur lovely comment dear ..jgn lah sayang nak pakai ..u pakai jer daily sampai habis, kata FREE kan ..ahahha...:)

tq for the doa & u too, selamat meneran sama-sama kay ..ahaks!!!

Watie Aziz said...

as, tq so much dear coz u suka that perfume..i pun happy dengar ...)

tu lah, i pun tak berapa mingle around dengan new parents yg i jumpa that day sebab tak larat ..kalau tak preggy ..mesti i dah redah duk borak2 ngan semua mak mak kat situ, just like the 1st gath MSK dulu ..ehhehe...

hope we can keep in touch kay yang ..:) nanti i add u kat my blog ..:) thanks again dear ..

We're Meant To Be Together..

My Baby Can Read!

early reading