Thursday, January 28, 2010

Us @ Sofia's 3rd Birthday!!

Pretty banner!!
The princess of the day with Mummy & Daddy!!

Actually entry ni sepatutnya dikeluarkan sebelum entry MBP gath ..hehehe..tapi tak sempat nak taip ceritanya lagik, so baru hari nih aku sempat wat this entry ..tak terlambat lagik kot ..:) Ahaks ..

Me & Qarissa enjoying the food!!

Me & family sempatlah memenuhi jemputan Siti @ Mummy Sofia untuk hadir ke majlis hari lahir Sofia yang ke 3 @ Putra Heights 2 minggu lepas..memang penuh giler schedule hari tuh dari siang ke malam dan yg bestnya tuh, semuanya di penuhi dengan acara makan-makan! Tgh hari gi kenduri kahwin, then gi majlis hari lahir, pastu malam kena gi dinner dengan staff hubby kat Kuala Selangor .. sampai aku dah tak larat nak makan ... hu hu ..

Me, Siti & Sofia ..
Peminat cilik cuba nak "menekel" Qarissa dengan membantu Auntie Watie menarik handbag! Hhehe..Cute Afif!!

Comey sungguh Sofia hari tuh ..ala-ala Cinderella ... so pretty! Tapi maybe sebab baru bangun tidur, Sofia meragam sket time nak nyanyi lagu b'day dia ..but she still look cute bila nangis ..makin gebu & dah nampak macam kakak-kakak pulak..:) Maklumlah, maknya kan buyung jugak sama ngan aku .. due date selang sehari jer ..:) Silap2 sama2 meneran nanti ..rasanya adik Sofia nanti boy, happy lah Dadddy nya ada geng sejenis .. hehehe...

Cake yg sangat cantik! I Likeeeeee...
Princess yg sungguh terharu dengan kedatangan ramai tetamu ...Hheheh!

Sempat jugak aku jumpa kengkawan blogger cam Azza & Farah dan new blogger friends..alamak lupa dah namanya sapa ..short term memori sungguh aku nih...isk iskk... hmmm..makanan nya pun sedap2 kat sana ..siap ada steamboat lagi..very praktikal bak kata hubby ..leh tiru konsep nih utk majlis2 akan datang aku rasa..wkakakak...

Me & Siti, Azza, Farah. Anak aku ngan Azza tgh dating kot masa nih! Wakakaka..
3 mak buyung + 2 mak orang ..hehehe

To Sofia, happy 3rd B'day dear ..stay pretty & chubby kay ...be a good girl & sista!!!

Happy Happy,

8 comments:

Farah said...

alalala ank aku..ntah hape la yang die suka sgt ngan handbag tu..banyak duit tu hahaha

aku rembat gamba2 kite yer watie.

Mrs. Kown said...

2 mak orang tu, sorang tu dah boleh isytihar jadi mak buyung jugak. hihihiih.

Watie Aziz said...

Farah ..hahahha...mmg comey anak hang tarik bag tuh ..kecik2 dah tunjuk ciri2 membantu namanya ..ahahhaa...

rembat yang ..silakan ..wat kenangan ..ehhehe

Watie Aziz said...

Shila, u preggy ker? alamak bestnya ..hahaahhaa..Farah ko kena cepat nih weii.... marathon sket bg Afif tuh adik wei!!

Tahniah yang!!!Happynya i denga ada geng...

MamaDamia a.k.a Haiza said...

wakakaka comei giler tengok aksi si Afif duk tarik beg u tu yang.....memang dia dapat agak dah tu dalam beg tu ada duit ribu riban...hehhehe

Qarissa's Parents said...

Haiza, comey kan? i pun suka tgk..ke hulu ke hilir dia tarik...so cute! auntie ada banyak ribu riban rupiah...wakakak...

Siti Fatimah said...

Hi watie,
Thanks to u & family for coming yeah and for the present too!! so suka :) i hope u really had a gud time on that day yeah :) and sorry if ada anything yg kurang k...

Watie Aziz said...

Hi Siti, ure most welcome dear .. yeah rite ..we really had a gud time that day ..kalau bukan sebab dah kenyang makan kat kenduri kawin ..mesti i makan bebanyak lagik..ahhaha...pakkal jer perut dah penuh..

q also having fun!! takder apa yg kurang yang oi..terlebih lg ada ..hehhe.. thanks aagain for inviting us Siti!!

We're Meant To Be Together..

My Baby Can Read!

early reading