Tuesday, May 19, 2009

Tagged- My Wallpaper ??

Petang ini, bila saya buka blog Mummy Arissa, Wow, I've been tagged! Tapi...alamak..malunya...Why?? Let see...

Arahan tag ini.

1) Anda perlu print screen wallpaper di desktop anda yg sedang anda gunakan sekarang. Jangan tukar tau.

Aduii, malunya nak tunjuk wallpaper kat satu dunia. SUNGGUH TIDAK MENARIK!! Tapi, with all due respect to Intan- Mummy Arissa (dekat-dekat nama ngan Qarissa kan!) Hehhehe, saya letak jugak kat sini..Huhuh..jgn gelak yer!



2) Bagitau kenapa anda suka wallpaper ini.

Seriously, tak suka pon!!! Tapi sebab my pc baru baik dari "strok", tak guna betul HP nih, nama jer beli original,asyik rosak jer. nasib baik saya extend warranty setiap tahun, dapatlah ganti baru hardware nya. Baru-baru nih, motherboard & hard disk nya rosak! So terpaksa ganti baru. Sejak itu, saya belum berkesempatan utk TUKAR WALLPAPER! Sebab apa? Satu - saya takut berat! Dua- Memang dah berat pun. Lembap giler rasanya PC ni. Hubby kata sebab kat Dekstop saya "banyak" benda! Memang betul pun. Itu pun saya dah alihkan separuh especially gamba-gambar yang ada dalam koleksi saya ke folder di drive C:

3) Sila tag 10 orang kawan.

Mmm...saya masih baru berblog juga. So mungkin tak cukup 10 kot. Hhehee.. Kita try tgk yer. Ahaks! Sapa yang kena tag nih, cepat2 sambut tag ni ok!
  • Angah
  • Lieya
  • Nana
  • Mummy Dieya - Suliana
  • My RMC Friend- Ain
  • Ummi Khayra
  • Mommy Lyna SuperKids
  • Super Mummy - Intan
  • Mummy Smelly But -Chern
  • Mummy Thaleah Adriana- Babah Mummy
Hmm..not bad huh..ramai kawan juga dah saya nih! Ada lagi tapi dia nak 10 jer ..heheh.Love u Guys! Apa tunggu lagi? Mari kita mengetag!!


Skemanya Wallpaper aku,




5 comments:

Intan said...

Watie...memang den nak tergelak nengoknyer...mak aiii, warna oren gitu...kah kah kah. Jgn mare watie nye :)

Watie Aziz said...

Hhahha..Intan,tak marah pun..i pun gelak samma..hahah.. tu lah pasal i kata i malu..hahahha...tuh default wallpaper dr Compaq HP, mmg i tak tukar sejak pc i ok balik..hahaha...I bz giler sampai tak terpikir nak tukar. Agaknya ngadap muka anak tetiap hari, 24 jam ngan dia so taklah rasa nak wat wallpaper kan. Muka "live" depan i selalu.aaha....

Dulu masa peknen time kat opis, muka baby2 org jer memenuhi pc i.Hehehhee..Sekali dah ada anak, wallpaper hampeh yg i guna..hahhaa..lawak btol..

-Ain-Dak In- said...

ahah...kak watie..adakah ain tu bermaksud ain<<
lalalalala...

klu btol trimas la ek..
nati ain jawab..
tp tatau la bila..
sbb kwn2 yg lain tagged pon ain x jwb lg..
hahahahaha....
xde masa la nak wat..
bg komen ada je masa..
hahahahaha..

UmmiKhayra said...

Watie... Thanks bg tag itew.. cuma saya dah buat tag tu.. =) nanti tag saya yang lain ye =)

By the way, hehehhehe wallpaper yang sgt "menarik". jangan mara ha... =)

Watie Aziz said...

Hi Ain,

Heheh..awak lah siapa lagi ..ahaks ..takper2, org glamer mmg bz sokmo..heheh..nanti dah free2 leh lah buat ..bukan ada tarikh tutup pun.hehehhee...:)

Hi Ummi Khayra,
Hhhehe,u pun gelakkan i yerk..memang patut pun kena gelak...menarik gilerr wallpaper tuh...hahahha..nanti i dapat tag yg lain, i tag u lagi wokey..hehhee

We're Meant To Be Together..

My Baby Can Read!

early reading