Tuesday, July 7, 2009

Gambar Seribu Makna!

Walla wei, aku sebenarnya dah lama nak masukkan gambar nih, tapi boleh lak terlupa! Sib baik aku godek2 lappy, ternampak plak gambar nih, terus aku teringat balik. Cepat2 aku wat entry takut terlupa..heheh..

Personally, aku nak ucapkan tima kacih bebanyak kat Ros a.k.a Little Mama yang rajin snap gambar2 Q masa MSK Gath hari tuh. Banyak gambar yg lawa-lawa yang aku suka sangat, semua aku dah paste kat sini, kecuali yang satu nih ..hehehe..sebab dalam banyak2 gambar ..ni lah yg paling special.. tak caya tengok sendiri..takmolah bebel panjang lebar ..penat ah aku ..! hahhaa..Bateri dah weak tau! Khakahka..

Ni lah bukti yang "terang lagi bersuluh"- anak aku mmg dah pandai BACA wei! Hehhehe...Dia tulis Arab tau!!

*
*
*
*
*
*
*
*

Bukti nyata - Anakku pandai membaca tauuuuuu!!


Giler buku lebih afdal dari gila talak,

18 comments:

finfin said...

Tu dia baca terbalik ke? :)

Kak banyak tips dalam blog akak ni. memang berguna.. :)

kongsi2 la k mane kak watie selalu shopping buku for Q :)

azzamoro said...

anak ko hebat aa.. siap boleh baca tulisan terbalik.. keh keh..

isabelle said...

betul la, azza..finfin...

dia baca terbalik tu....fuiyooo!!!

eh, kita assume je la kertas tu lipat dua, sbb tu nmpk mcm terbalik. hahaha

littlemama said...

muahhaa..ha.. comei je kan Q baca? concentrate sungguh!

Watie Aziz said...

Fin Fin, hahahha...pandai ko spot..tuh lah akak nak gelak ..poyo jer baca ..tapi terbalik..kaylah tuh kan ..exercise mata namanya..kahkaha..

ok yang, no worries, nanti akak share ..selalu beli kat mana2 jer kedai buku yg ada jual buku kanak2 ..tapi pernah borong kat MH time sale...:)

Watie Aziz said...

Azza,heheh..tu lah psal...hebat kan? ahaks! tuh nanti dah besau wajib tunjuk wei kat dia..khakhaka

Watie Aziz said...

isabelle, hahahah...fuiyoooo magic tuh! khakha..yg aku tak tahan tang muka dia tuh ..bersungguh2!

Watie Aziz said...

Ros, ya rite! sebab tuh i suka sgt gambar nih..hehehe... sib baik tulisan EPL dia besau2 ...kalau tak mesti tak perasan kan..hhehe..thanks again Ros...:)

adianiez AIDA said...

pandai tak pandai tu belakang kira.
terbalik ke tak tu pun belakang kira.
yg penting, dia nak gak belek kertas tu. and dari wajah nyer tu, memang dia nak tahu pe le kebenda nyer tu... hi hi hi...

memang bukti, kat court pun bleh terima... ahaks! caught in action...

Intan said...

Uishhh tekun nye dia baca walaupon terbalik tuuu...ekekeke. Budak2 memang "curios" je kan...bagi lah apa pon mesti ada je benda yg leh interest depa nie.

MamaDamia a.k.a Haiza said...

muka dia tekun je kan mesti dalam hati Q ni cakap..."mummy sure terkejut tengok aku dah pandai baca" mesti Q tu dah rasa dia dah terer gilos membaca...padahal terbalik...ekeke takpe tu baru permulaan jek tu..
*credit to da photographer..hihihi..mak shukee noks pic ni...suci murni jek gambo nih

Lovely Mommy... said...

aahhaha, kelakar siot kertas tu terbalik! tapi beb, aku rasa sume bebudak mcm tu la sbb diya pun baca terbalik ahahahha...

Watie Aziz said...

Aida, yer betul...i sokong...hehehe..ada sesapa nak object?? nanti i panggil aida suh jd peguambela i tau! ahaks!!

tuh lah ..muka dia yg poyos tuh paling mahal..hahha..cam betul je pandai baca ...hakhaka

Watie Aziz said...

Intan,ememang betul..selagi selagan kita bg , depa mmg suka sokmo...takpernah tak suka ..tapi paling lama seminit jer lah ..pastu campak ..tuh lah genius namanya!! ahaha

Watie Aziz said...

Haiza, tuh lah pasal, setiap kali i tgk this photo, mesti i senyum kambing ..hahaha.. member mesti bangga giler dapat eksen ngan mummy..ahaks!

Watie Aziz said...

Sue, hehehe..tuh lah ..aku rasa semua mak apak ada gambar time anak baca terbalik kot.. haruss simpan,dah besau leh tgk balik..aaha

defina said...

watie,
kalu lawyer aida kata dah boleh masuk court tu, so lps ni aku nak nuntut ngan Q pembacaac terbalik laksss...ekekeksss

Watie Aziz said...

hahaha..boleh boleh ..nanti aku suh Q bukak kelas ..ko jgn tak register plak!!ahahaha

We're Meant To Be Together..

My Baby Can Read!

early reading