Sunday, July 5, 2009

Masa Utk Tempek Menempek Award!

Sebelum guru besar marah sebab aku tak siapkan "kerja sekolah" yang aku hutang tuh, baik aku wat sekarang ..hahaha.. mana2 yang sempat .. aku siapkan dulu.. nanti makin banyak hutang plak..bunga pun makin bertambah ..makin kaya lah bank tuh..(apa yg ko merepekkk ni syaitoaaoonn..hahahah)

Ok, dengan bangganya, aku menayang segala Award yang aku dapat dengan ucapan ..(dah dpt kena lah wat ucapan kan ..hahahah) "Lihatlah dunia!!! Lihatlah sekitar alam ... betapa byknya mak dapat award noks, maknanya ramai org ingat kat mak dek nons..terima kasih sahabat ..nanti jgn lupa PANGKAH nama aku kalau nampak muka den kat kertas undi tau!".Keekkekee..

1st Award datangnya dari Ummi Khayra . Thank you so much dear. I really appreciate it :)






Ok, rules utk terima award ini...

1) Accept the award, post it on your blog together with the name of the person who has granted the award and his or her blog link. - (done)

2) Pass the award to 15 other blogs that you’ve newly discovered. Remember to contact the bloggers to let them know they have been chosen for this award (yer, nanti aku terjah ...hahaha)

Kay, ikut hati aku nak bg semua, tapi sebab dia kata 15, aku tulis 15 jer kay ..lagipun UK dah bg kat 40 orang mak-mak, mesti ada yg terduplicate ..ahhaha...kali nih aku pilih yang mak-mak jer..hahaha..sapa yang dah dapat award nih dah tempek sebelum ni, just abaikan jer ..hehhe..Sapa yang belum dapat, dengan besar hati aku bg award nih kat korang dude ..heehhe
  • Naimah @ Mummy Kashful
  • Yaya @ Mummy Adam
  • Isabelle @ Mummy Adam
  • Jiey @ Mummy Ian
  • Haiza @ Mummy Damia
  • Fin Fin @ Mummy Melissa
  • Aida @ Mummy Nurin & Shuhada
  • Put @ Mummy Idris & Phia
  • Afzan @ Mummy Affan
  • Diah @ Mummy Pasha
  • Jeela @ Mummy Betty
  • Sya @ Mummy Darwisy
  • Anis @ Mummy Honey Bee
  • Munira @ Mummy Zahra
  • Azza @ Mummy Airyll
  • Zeti @ Mummy Imran & Irma
2nd Award juga datangnya dari Ummi Khayra . Khas untuk rakan-rakan yg jd follower dia:)


3rd award ni pula datangnya dari Kak Yong, khas untuk rakan follower dia jugak. Bagus betul Kak Yong, siap tinggal msg suruh ambil award di blog dia. Rajin sungguh. Thanks Kak Yong, Really appreciate it!! Muahss.

Kak Yong kata ni utk rakan follower dia jer..tidak utk di forward, so aku tak leh forward award nih. Hehee..

Dan, yang terakhir dari Ummi Khayra, adalah award-award di bawah. Dengan bangganya aku tayang kat korang...Hahaha...

Award thanks sebab sudi berkawan dengan aku yg becok nih.Ahaks ..

Award "Setarbaks" sempena perkenalan kita di alam cyber
Award "Blog Love" sebab aku suka blog-blog korang semua & suka baca!
Award untuk semua kawan-kawan blogger & follower2 aku yang so lah amazingnya!!
Award "Setia Kasih" kerana sudi mampir, membaca & mengikuti perkembangan blog aku setiap hari. Terharunya mak nokss!!
Award "Yehaaa, aku rockers" dengan harapan korang belanja aku karaoke @ panggil nyanyi kat majlis org kawin pun "ok lah tuuuu..." . hahahhaa
Award " 5 bintang Cute Blog" untuk semua yg bersemangat menghias & mencantikkan blog memasing. Sungguh kreatif kengkawan aku semua!!

Kepada rakan-rakan blogger & follower aku (nak sebut satu-satu ramai sangat,heheh) sila lah ambil award-award di atas nih yer. Dengan besar hati aku bg kat korang, mana-mana award yang korang lum dapat tuh, sila lah ambil & tempek di blog memasing coz u really deserve it my friends...Jangan tak ambik sebab takder nama dalam nih, semua WAJIBULNGUNNAH untuk ambiknya tau ..kalau tak "kecik ati aku" tau .. Hu hu ...

Friendship Forever,

15 comments:

Lovely Mommy... said...

wa... sume ader award? wats exactly award tu? from wgere and mcm maner nak dapat benda tu beb?

Watie Aziz said...

heheh....sue, ko copy award tuh, tempekk kat kat blog ko, & wat 1 entry lah pasal award yg ko terima. tagged pun sama yang ..ko amik tag tuh, wat satu entry pasal tag tuh ..

aku ada few times tagged & bg award kat hang tapi ko tak jawap pun ..hahah..i assume ko tak reti kot, sama cam aku masa mula2 blogging dulu ..blur gilos...hahaha...mender award nih? tagged tuh hapa noks? kahakhaka... skang dah ok sket kot ...cepat hambek .. dan buat .

ni ada lagi hutang tag aku lum buat ..ahhahaha.. nanti aku pass kat ko, ko lak buat & jawab kay!

bila org tag @ bg award, means org ingat & sayang kitalah tuh ..ehhehee

defina said...

watie,
ma kasih ler berbanyak...sayang ko...muaahhh....

tapi kijer rumah aku makin banyak woooo....utang ko ade xbayar lg nih...hahaha

azzamoro said...

thanks babe..

i heart u lah..hehe

UmmiKhayra said...

Thank you sudi ambil awards ku... :)

MamaDamia a.k.a Haiza said...

namo den ada dalam senarai dapek award nih...wah harus disambar secepat mungkin nih...tenkiu Watie for the award...cam menang Artis Popular lak rasa dapat2 award ni...ekeke..hover gitew

Watie Aziz said...

Naimah, hahaha...saja aku bg kat ko bebanyak, biar penuh blog ko ..update satu hari satu entri yang .. wajib tuh! ahhaha

azza, ur welcome dear!!:) muahhs

UK, i baru nak bgtau u i dah siapkan 90% kerja umah yg u bg ..heheh..tapi cikgu dah tau dulu lah ..ur welcome cikgu!!

Haiza, hehehe..yer betul harusss sambar ..hang memang popular di hatiku!! hehehee

me n de alisha said...

alah takdo nama mummy Alisha lah...tapi yang lain tu leh amik lah yer...

Watie Aziz said...

Mummy Alisha ..semua pun u leh ambik walaupun takder nama yang ..hahhaa..mmg utk my friends sebenarnya ..15 tuh syarat jer .. hahahah..silakan silaakan ..besar hati i if u hambekk tau!! muahs,s,,

me n de alisha said...

thank you-thank you...budak baru belajar berblog..tu yang jakun sikit tu...hahaha

adianiez AIDA said...

aida sedang ambik and menempek ni hah... nanti siap aida inform...

Watie Aziz said...

hhehehe...no prob mummy alisha ..i pun lebih kurang jer dulu ..tag pun tak tahu apa ..hahaha..klakau jer rasa time tuh..hehe

aida, tq so much darling..nanti bgtau i tau!

kakyong said...

nanti kakyong amik salah satu award yg belum ade... ;)

heheheh, yg dlm list pun byk yg belum di tepek...

Watie Aziz said...

Tq kak yong ..tuh lah .watie perasan gak kak yong punya "kerja sekolah" banyak ooo..tak siap!ahhahaha..

mesti bz gilos...takper kak yong,pelan2 kayuh ..ehhh..

silakan amik kak yong, besar hati watie kalau kak yong tempek nanti ..:)

aNiS tHe BumbleBee said...

hi,babe..
duh,soriiiii..ngaa!lambat giler amek award ni.tenet pulak buat hal.mcm2 ler.thankkkssss sssoooo muchhh!!!muacksss! kiss for both of u.

We're Meant To Be Together..

My Baby Can Read!

early reading