Friday, November 20, 2009

4th Anniversary Dinner @ Rainwater Restaurant

Malam sambutan 4th Year Anniversary we all dinner @ Rainwater Restaurant kat Setia Eco Park Club House. Saja nak try rasa sedap atau tak, sambil-sambil leh cuci mata tgk rumah-rumah & Club House kat sana. Hhehehe.. Tapi sayangnya, malam gelap ah ..tak berapa jelas nampak rumah-rumah kat situ ..

Qarissa pulak, bila sampai kat Club House dia, ntah hapa dia nampak, dia merengek2 nangis takmo jalan.. terpaksalah dukung sampai ke restaurant tuh.. Agaknya gelap dia takut kot ..atau dia nampak apa yg aku n Daddy dia tak nampak! Wakakaka.. laki aku cam dah cuak & ajak makan tempat lain tapi aku malas nak jalan jauh2..tak larat rasanya ..so we decided to have our dinner kat restaurant tu jugak..

Makanan kat situ tak lah sedap sangat, so & so jer lah bak kata laki aku ..Ingat Club House sedap tapi takder yg special dia kata ..Aku belasah jer, maklumlah, perut dah lapar..hahahah. Meh lah kita layan gambar2 masa dinner tuh!

The menu
Our Little Princess
Muka notty dapat jadi RAJA!
Trademark gaya Daddy!
Mak Buyung Of The Night..
Sambil tunggu dinner, sambil baca..Apsal? Meh tgk bawah ..hahaha
Semangat aku nak baca tajuk atas, tapi puas aku belek, tak jumpa pun! Siut jer! Yang bawah tuh ..hehee..suruh Daddy baca ah ..
Ni pun sama, tajuk poyo jer, tak jumpa pun artikelnya! hahaha.. Eksen jer lebey ..
Mushroom soup & garlic bread for my Princess
Lamb Chop utk aku..
Ni utk Daddy, ntah hapa nama dah aku lupa..
Ni utk my maid.. Nasi Goreng Kampung ada satay ...:)
After dinner, Q merengek takmo bergambar tapi kena paksa!
Muka tak ikhlas bg cium! Hahaha..
Time ni baru nak sengih2 gatal!
Happy family with our Little Princess (yg takder mood)!
Baru nak bagi posing & jelingan maut si kenit nih!
Outside the restaurant.
Isk.. kenit ni memang takmo pandang camera lah!


Happy 4th Year Anniversary Darling!

Mummy & Qarissa...

1 comment:

MamaDamia a.k.a Haiza said...

wah bahagianya tengok mak buyung sefamily ni gi dinner....hehhehe..happy 4th anniversary for both of u ..take care dear

We're Meant To Be Together..

My Baby Can Read!

early reading