Thursday, December 10, 2009

Aksi Terlampau Di Atas Katil!

BERITA GEMPAR!!! Kalau dulu kita dikejutkan dengan video aksi seorang Pramugara Terlampau, kini aku nak kejutkan korang pula dengan aksi rakaman yang tak kurang tahap melampaunya! Yer, inilah dia aksi terlampau yang dilakukan oleh si dot dot dot... tanpa rasa bersalah, malu mahupun takut jika ia dirakamkan oleh sesiapa jua. Malah, si dot dot dot ini juga kebelakangan ini seringkali membuat aksi-aksi terlampau ini setiap kali dia mula "beradu".

Memandangkan si dot dot dot ini masih kategori bawah umur, maka tidaklah aku risau untuk menayangkannya kepada kalian kerana confirm takder mana-mana wartawan yang berminat untuk menayangkannya di akhbar-akhbar Perdana Malaysia. Si dot dot dot ini juga bukan celebriti @ Idola Kecil yang femes yang boleh membuatkan "career" nya terancam kalau aku memasukkan gambarnya di blog ini. Jadi, sesapa yang ada rasa dengki nak pedajal si dot dot dot kesayangan aku dengan menyebarkan gambar "terlampau" ini dinasihatkan agar melupakan hasrat "keji" tersebut kerana ianya pasti tidak akan mendatangkan apa-apa manfaat, malah anda mungkin akan dikatakan "gila isim" kerana cuba menjatuhkan maruah seorang dot dot dot yang disayangi ramai!! Kalau nak buat jugak, apa yang boleh aku katakan .."I see u In Court!!" Dont play-play ha ....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
AWAS!!! HANYA UNTUK TATAPAN KORANG YG BUKAK BLOG AKU! BUKAN UNTUK DISEBARKAN!!!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
GAMBAR YG PANAS, JADI KENA LETAK BAWAH-BAWAH SIKIT!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Yehaaaa!! Inilah aksi terlampau seorang dot dot dot ketika beradu!!!!

NAK LAGI?? SCROLLL DOWNNNNN!!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
OPSS....TAK SAMPAI LAGI AH ....USAHA LAGI YER NOKS!!!!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Aha! Ni dia untuk pandangan yang lebih JELAS!!!!!


NAK LAGI? HMMM..SCROLL LAH BAWAH SIKIT....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
WOI!! AGAK-AGAK LAH NOKS, 2 GAMBAR CUKUP AH ..LEBIH-LEBIH PLAK!!

DAH GI SAMBUNG WAT KERJA!! REPORT KAT BOSS KANG!! HAHAHAHHAHA!!


My dot dot dot is my soul!!
Mummy Qarissa

16 comments:

MamaDamia a.k.a Haiza said...

wakakaka lawak la Q nih....seluk apa tu Q.....notty betul ni mummy dia sampai dok amik gambar aksi terlampau anak dia nih....jangan sampai terlepas kat paper plak....kecoh nanti...muahahaha

h4ni3 said...

oucchh.. malu la Q! hihihi..
gatal ke tu actually? kot ada nappy rash kot.. :D

~~@lyci@~~ said...

amboi Q.. tu tang mana yg gatal tu haha...

isabelle said...

woi hang ni buat malu Q ja. hampes punye mummy.
anyway, dulu masa zmn bujang, aku perasan, hsemate aku pun suka seluk mcm tu ms tido. aku rasa, bukan sbb gatal, tapi dia rasa selesa (warm) bila tangan ada kat situ kot.
skrg dia dah kawin aku xtau la laki dia tlg seluk x.hehehe

isabelle said...

wei..buat malu Q je. hampes punye mummy.

anw, dulu masa bujang...ada sorg hsemate aku suka seluk gitu gak ms tido. aku rasa bukan dia gatal, tapi dia selesa (warm) kot letak tangan tang tu.

skrg dia dah kawin, maybe laki dia tlg selukkan kot. wakakaka

Lovely Mommy... said...

hahahaha!!!! kelakar la anak ko tuh!!

me n de alisha said...

hahaha, adoiyai bikin gempak mummy Q ni...anyway bila pandang lama2 kiut pun ngeri pun ade,,,wakaka

Watie Aziz said...

Haiza,

hahaha..Q tuh memang dah jadi habit dia kebelakangan ni wat aksi camtu..i ngan Daddy dia tergelak2 tgk...tu masih nampak tangan tuh Haiza, sumtimes, semua tangan dia masukkan .seluk habis! hahahaa.. dia rasa "syok" kot bila masukkan cam habit gigit kuku lah agaknya .. hahaha

actually aksi ni "turun temurun"..ahhaha.. Q ngikut aksi maklong dia ..wakakaka

Watie Aziz said...

hani, bukan gatal, bukan nappy rash ..tuh memang habit dia .. almaklumlah, org takder bantal busuk nak peluk2 ..takder puting nak hisap2...sumtimes di gentel2 pusat sendiri sampai tertidur ..sumtimes dia wat aksi camni lah .. dia rasa comfort kot! ahahaa

Watie Aziz said...

isabelle..

yer memang betul cakap ko! mamg org yg suka wat camni dah jadi habit dia ..just letak kat situ then tidur lena, cam peluk bantal busuk gak lah ..wakakak..tak kuasa laki dia nak tolongs elukkan ..lain plak jadinya kang ..ahahahah..

akak aku yg memulakan tradisi nih..ahhaa..skang dah menurun kat anak buah .. aku masa kecik2 pelik tgk akak aku suka nak seluk2 ...dua2 tgn plak tuh..ganas tul.. skali bila aku try..memang syok ah .. rasa selesa ..ahaha..bukan wat apa pun, just letak, then terus terlelap... tapi aku taklah havoc giler .. sekali 2 kali jer try masa kecik2 sebab pelik tgk akak aku syok na tidur sambil wat aksi tuh..ahahah

Watie Aziz said...

sue, hahaha..memang kelakar kalau ko tgk..tu blum masuk seluruh tgn! bak kata akak aku..masuk dua tgn lagi syiokkk! ahhahaaa

Watie Aziz said...

Alisha ..

hahahaa..kecik2 kurang ngeri, dah besar2 memang mengerikan ..ahahhaaa

Intan said...

Alamak nie aunty kena pakai spek mata hitam nie...upsss..."gambar panas" nie :D

Ada je ye peel depa nie...he he!

Momma Mia said...

haha... memang aksi melampau tu.
seronok kan tengok aksi & ragam dorg yg macam2 ni. Priceless!!

Watie Aziz said...

Intan, hahha.memang panas , terbakar jari tgk nih! wakakaka..

Watie Aziz said...

Momma Mia,
you're right ..kadang2 bila dia wat aksi2 melampau tuh, I wish ada hidden camera yg i leh capture the moments tau! hehhee

We're Meant To Be Together..

My Baby Can Read!

early reading