Friday, February 5, 2010

Inilah Baru Namanya - BOS!!

Ni lah sebenarnya BOS kat umah ni kalau korang nak tau! Hahhaha..Aku nih nama jer Supplier PFA, tapi bos sebenar aku nih ha..budak kenit nih! Wakaakk..

Q: "Apa tgk-tgk? You're FIRED!!"

Sejak pandai memanjat ni, setiap kali masuk opis SOHO Mummy dia, mesti dia tuju ke kerusi dulu! Sibuk nak panjat dan suruh aku dudukkan dia atas my lap..:) Dah tuh takper jugak, kengkadang dia tolak aku suruh turun! Dia nak duduk sendiri! Lawan tokey btol ini budak! Kengkadang aku malas nak gaduh & rebut tempat, aku bg jer dia duduk, pastu aku bukakkan Ms Words, bg dia main sengsorang. Kengkadang aku taipkan ayat-ayat yg dia pandai sebut & suruh dia sebut. Dia pun suka tekan-tekan keyboard tuh ha. Pandai sangat lah tuh kunun..Wakaakaka..

Geram aku! Dia syik tekan button SLEEP jer...asyiklah tertutup PC aku!
Aksi YOKOYO dari BOS Kecik!

Aku suka besarkan size font tuh, biar jelas dia nampak masa dia tekan-tekan keyboard tuh..:) Biar dia cepat belajar guna komputer & bolehlah cepat2 aku bg dia main game education kat PC plak..:) Ada few games aku dah beli tapi takleh bg main lagik..dia tak reti lagik.Hhehehe..

Taip jgn tak taip sayang....!
Happy giler dapat main PC Mummy!

Baru-baru nih company hubby bagi new Lappy for staff, so Lappy lama tuh we all boleh beli dengan harga RM 500 sahaja. Memula ingat nak jual balik, tapi tak jadi sebab dah plan nak bg Q satu Lappy khas utk dia. Budak ini sangat bijak ooo....aku belikan dia Lappy mainan tuh, dia takmo wei! Wakakakak...Dia tahu tuh tipu punya, dia bagi Lappy tuh kat hubby, pastu dia amik hubby punya masa hubby tgh cek internet! Tergelak2 hubby aku tgk kerenah dia! So cheeky!! Siap tolak-tolak hubby lagi tuh..dia nak duduk kat tempat duduk hubby..Wakakakak...

Best ah Mummy!! Nak lagik!!!!

Tgklah gaya2 dia nih...sungguh poyo kan! mg ada tokoh jadi BOS garang!!!!!

BOS aku garang ahh...:)

10 comments:

Sharini aka Ummi Khayra said...

Hallo boss.... ada gaya la Q... pasni leh la ganti mummy ye... kecik2 dah reti nak jadi boss... sweett je.... sukaaaaa.... :)

Fid said...

Q!
memang berbakat!
sikit hari lagi..hilang taring la mommy dia! hakhakhakhak..
Q...ikut sape ni erk?

Watie Aziz said...

UK, hahaa.. tu lah pasal, mata dia tak tahan tuh ..hover giler kan ..:)

Watie Aziz said...

fid, aah memang yang, berbakat nak jadi bos, nak gantikan mummy dia lah tuh..wkakak..au tunggu dia cukup umur jer ..nak "kerah tenaga" dia suh wat perfume!! jadi pekerja tak bergaji mummy! ..hahahaha

Jiey^Mien said...

ish takutnya tgk muka Q tgh serious!

MamaDamia a.k.a Haiza said...

kalau bos semua muka garang macam Q ni...sure staff cepat berhenti...ekekeke...errr BOS ada keje kosong ke? :P

Watie Aziz said...

Jiey, hahaha.. kalau Q tgh serius, memang klakar tgk ..seram pun yer ..muka yokoyo...smalam ngan atuk dia pun dia wat muka kerek...jeling2 kat atuk dia ..atuk dia geram jer tgk keletah dia ..hahaha..

Watie Aziz said...

Haiza, hhahhaha...silap2 tak sempat nak habiskan probation yerk? dah takmo kerja .. wkakaka...

defina said...

boss bengkeng....hahaha

Watie Aziz said...

hahhaha...betul2 ...bos hover tak padan kenit!

We're Meant To Be Together..

My Baby Can Read!

early reading