Wednesday, February 3, 2010

Sessi Tayang-Menayang Body Anak Beranak!

Wakakakak...kalau nak kata niat aku nak pedajal hubby sendiri tak lah jugak, tapi lebih kurang gitu lah maksudnya! Jangan marah Daddy sayang ...This is how i show my love to u Dear! Hehehhe..Aku suka betul tgk gambar2 nih...gambar ni sebenarnya ada dalam hp Hubby, so bila dia transfer ke my Lappy, terus aku nak masukkan dalam blog, takmo bgtau dia ..supriseeee skettt! ..Hhehee..

Amboi sukanya anak Mummy half naked yerk! Awak ingat awak boy ker ha?
Q wat muka ganas, cam tengah nak masuk gelanggang gusti!

Almaklumlah, takkan aku plak nak tayang body gemok aku nih lam blog kan..mau kecoh satu Malaysia..wkakaka..so aku tayang body hubby ngan anak aku jer lah, Q pun bawah umur lagik..tak salah nih..tak salah ..hahahah.. Aku pun lupa bila gambar di ambil tapi aku rasa masa ni hormon testeron hubby aku mencanak2 naik rasanya, agaknya dia teringin nak ada anak boy, tapi takmo bgtau aku, takut aku kecik ati, hahahah.. so dia jadikan Qarissa mangsa dia lah ..dia ingat Qarissa tuh lelaki agaknya, nak lawan body sapa macho ..:)

2D In Action - Daddy & Daughter!
Q: "Perut aku lagik gemok ah dari perut Daddy! Tak leh jadi nih...."

Yang si kenit nih leh tahan gatal jugak tuh, bukan main gedik bergambar separuh bogel ngan Daddy dia...bangga na tayang perut boncit dia tu...sampai si Nor kata, "Sapa yang mengandung ni Qarissa? Mummy ke Qarissa?" Hahaha..banyak makan sampai muncit anak aku tuh! Takpelah, at least ada kenangan gambar hubby ngan Q sama2 tayang body. Bukan senang nak capture nih.. Hahhaha...

Sukanya anak beranak nih!! Hahahaa....

Body aku lagi cun ahhhh...Hahhahaha,

6 comments:

Fid said...

buntang mata mak
ingat ke ko tayang body ko watie ooiii
hahahahhahahaa

Watie Aziz said...

hahahaha..ko gilo ker Fid aku nak tayang perut boncit aku nih? wat malu company jer .. hahahaha... kalau ada pun aku amik gambar perut boyot nih, segan aku nak tayang lam blog..ahhaha

akak aku sebelum bersalin habis dia posing ngan perut dia (naked tummy) dan tayang kat aku ..hahahah... mmg besar siul anak dia .. aku segan ah nak ambil gambar ..bukan lawa pun perut kan ..hahahaa...

MamaDamia a.k.a Haiza said...

*me baca entry ni sambil tangan tutup sebelah mata*...auwww seksi gitu... :P

MeL MikaiL said...

dua2 cekci!! hehe..

Watie Aziz said...

Haiza, wakakaka... seksi kan ...hover anak mak noks...

Watie Aziz said...

Mel, wakakka..tu lah pasal..sib baik i tak join sama ..:)

We're Meant To Be Together..

My Baby Can Read!

early reading