Monday, May 10, 2010

Quzayra- Bakal Primadona Filem Melayu!

Waowweee- dalam pantang anak Mummy dah tunjuk bakat yerk? Hheheh.. pandai nya dia berdrama yerk? Hehehhe..

Video ni aku rakamkan on 20 April 2010 a.k.a 14 hari usia Zayra..sambil aku dukung sambil aku capture the moment! Hebat tak Mummy Q nih? Hahha..(sib baik tak jatuh anak aku ..ahaks ..). Actually aku nak amik gambar dia jer .. tapi the camera rupanya dalam video mode. Bila aku tekan, pelik gak tak kuar flash ..rupanya aku tgk da rekod pun .. aku terus lah cakap.. hahah..nampak real jer macam dirancang2..

Dan baby gebushh ni plak bukan main pandai lagik, kejap senyum, kejap sedih, kejap ngantuk...pandainya berlakonnnnn! Memang best aku tgk video ni sebab nanti dah besar Zayra leh tgk betapa hebatnya dia berlatih untuk jadi Promadona akan datang ...hahahhaa...!


video

Aksi Quzayra dalam usaha menjadi Primadona..:P


Yang Tak Sengaja Terakam...


7 comments:

Hariszudin Ahmad Fahmi said...

serius...sgt comel dia buat memek camtu...dah 4 kali ulang tayang ni...confirm la primadonass akan dtg... mummy harisz akan support mu wahai zayra..

Mila_ibu najihah said...

comelnyer zayra.. aduyai ..rindu pulak zaman my najihah masih baby kecik molek vulnarable camtu

Qarissa's Parents said...

Ina, hahaha...hang jgn lupa undi Zaya kalau nanti dia masuk realiti TV naaaa... wakakak...bila nak gi karok sekeluarga nih wei!!!

Qarissa's Parents said...

Mila, tq dear ..ehhehe...tu lah yang ..cepat jer anak kita besar kan .. macam Q, i pun rasa cepat dah dia besar ..dah macam kakak-kakak jer ..especially pas ada adik..

Momma Mia said...
This comment has been removed by the author.
Momma Mia said...

Alahai sweet jer aksi-aksi Zayra. Moment berharga kan watie? Saat-saat nih la sronok layan baby...

MamaDamia a.k.a Haiza said...

hahahha dah berapa kali la mak dok ulang tengok video ni...sangat-sangat cute n clever...bakal jadik genius cam kakak Q ni...paling i suka time dia menguap tu...bersungguh2...pastu mata cam nak terlelap...alih2 bleh tersenyum plak....serius comei..

p/s:ni kalau tunjuk kat Damia video ni sure dia akan terjerit2 suka...lately ni Damia cam sangat la suka tengok baby...huhuhu tanda2 nak adik ke tu?.. :P

We're Meant To Be Together..

My Baby Can Read!

early reading