Sunday, July 25, 2010

Gaya Tidur Si Diva Bila Terkena Panahan Cinta Elmo!

Semalam punya entry telah pun membincangkan cara-cara menjadi Diva dengan gaya tidur yang eksotik! Seperti yg dijanjikan, hari ni Mummy saya akan cerita pula macam mana gaya tidur seorang Diva bila di rumah. :P

Bila kat umah, biasanya si Diva nih tak lah melawa melampau-lampau. Biasa2 jer. Gaya tidur pun selebet. Biasanya gaya tidur cam baby-baby lain gak, cuma kengkadang ada aksi terlampau yang pernah di masukkan dalam blog sebelum ini! Sapa tak tengok rugi ooo... bukan senang nak tgk aksi tuh. Nak tgk cari sendiri entrynya okeh! Hahhaha... (gelak jahat..)

Tapi, entah di mana silapnya hari ni, si diva nih boleh kalah dengan panahan cinta si Elmo sampai membawa kepada tidur yang tak pernah dibuat orang. Aku tgk pun gelak. Kesian pun ada.Tapi dalam kesian-kesian tuh, sempat gak aku lari naik atas balik semata-mata nak amik camera dan snap precious moment nih! Ada sesapa nak wat pertandingan tidur paling lawak tak? Leh ah aku masukkan entry si Q ni ha.. Wakakka.. comey na anak Mummy nih!!

Sesungguhnya panahan cinta Elmo membuatkan Q tidur tak betul, makan tak lena ..!!!! Hhahahaha....

Story Of The Day - Panahan Cinta Elmo!




Elmo Oh Elmo,

4 comments:

adianiez AIDA said...

so cute !

Watie Aziz said...

aida...
heheh..tu lah nya...lawak ah Q nih..tau2 dah terlelap atas meja ... hahha..

MamaDamia a.k.a Haiza said...

ekekeke ni betul2 kena panah ni,sampai tertonggeng kat meja tu...comey giler..boleh plak dia terlelap ekk...ekekeke

Watie Aziz said...

Haiza,

hahahaa,, tu ah pasal..tau-tau jer dah tertidur ..ahaks!

We're Meant To Be Together..

My Baby Can Read!

early reading