Monday, July 26, 2010

Sessi Bukak Hadiah Q @ 2nd Bday!

Ni pun entry melampau lambat sampai sebulan! Hahhahaa.. tapi takpe, auranya masih terasa!

Lepas je balik dari Kidzsport, semua dah penat, tapi masih bersemangat nak susun hadiah dan bukak together. Q sangat suka sampai menangis bila aku ajar bergambar sebab dia tak sabar nak koyakkan semua pembalut hadiah tu! Dan Q excited bila dapat banyak hadiah yg best2 .. dan mintak aku bukak kan that present. Bila aku dah bukak, member start to play "Play Pretend Game". Hehhehe.. Comey jer tgk aksi dia ..

Until today, Q suka sgt amik cawan atau mangkuk comel mainan dia, datang kat me @ Zayra sambil cakap, "DRINK, DRINK" dan memaksa aku untuk main gak ngan dia. Bila adik tak layan (sian adik, manalah dia reti nak layan kan ..hahhaahha) Q dengan tak pueh hatinya akan menenyeh2 hidung adik dia dengan cawan tuh. Paksa gak suh minum. Hhahahaa.. Adik dia setakat nih gelak jer lah ..sambil pandang muka kakak dengan penuh excited! Comey lah anak2 Mummy nih. tak sabar aku nak tgk dorang main berdua nanti. Hehehhee..

Meh kita tgk aksi2 bukak hadiah di tahun ke dua nih!




Thanks to uolssss!


3 comments:

adianiez AIDA said...

wah wah syok nyer Q darling. tahniah...

isabelle said...

bahagianya dihujani hadiah2 best.
mula la aku terbayang barangan pink pulak (ketaq nak babygirl jugak)

MamaDamia a.k.a Haiza said...

rasanya stock hadiah tahun lepas pun banyak tak pakai lagi kan Q,Wah bertambah lagi tahun ni....Alhamdulillah rezeki

We're Meant To Be Together..

My Baby Can Read!

early reading