Tuesday, February 15, 2011

Zayra Kena Dera Dgn Otai Kampung Kerinci!

Kesiannya aku tengok Zayra kena dera dalam video nih! Nak tergelak pun ada tau! Ketakutan Zayra bila kena dera dengan Otai Kampung Kerinci nih! Tak padan pompuan, tapi kemain lasak anak buah aku sorang nih. Nama dia Danisha, anak Along aku... Dia geram betul ngan Zayra, agaknya dia nak ajak main, Zayra tak peduli, yerlah, dia dah pandai jalan, Zayra nih baru nak merangkak time nih, tu agaknya dia hangin. Then dia nak cium, nak tunjuk sayang, tapi bila Zayra makin nangis, dia naik hanginlah, pastu terus nak dikoreknya mulut Zayra. Nak suruh diam lah tuh!. Habis tangan Zayra semua dia nak cekut dan tolak. Siap cium dengan rakussss tak hengat punya. Mana lah tak takut anak aku dibuatnya! Habis dia cekak baju Zayra, pastu jerit2 tension sebab aku nak halang dia. Memang cuak betul time nih, tapi aku bantai gelak ramai2 ngan hubby ngan Along aku. 

Ni lah dia rupa Otai Harajuku nih! Hehehe.. Themokkkk!


Kemain lagi yer kau Danisha gemok! Aku panggil Danisha budak GEMOK, GEMOK, GEMOK, GEMOK! Sebab takder satu pun bahagian badan dia yang kurus! Semuanya gemok-gemok belaka. Geram wei! Comel sungguh budak yg bakal jadi Kak Lang tak lama lagi nih ..garang macam Mak Lang dia jugak (akulah tuh..hahahah!) kakak aku kata perangai dia sebijik aku. Kalau orang babab, dia mesti nak balas balik walaupun sikit! Hahahaha..Just like me masa kecil-kecil dulu .. Dapat sikit pun jadilah, janji balas! Hahah.. keji giler perangai masa budak2 dulu! 

Wei! Berani panggil Icha Gemok! Nanti Icha hempap Zayra kang baru tau tau!. Jgn memain ahhh... Gua bakal Along Bukit Beruntung! Ho ho..

Tunggu Ko Danisha .. Ko Otai Kampung Kerinci yer! Ko tunggu nanti Otai Meru datang bagi back hand dengan tangan dia yg special tuh! Tunggulah sayang ..masanya akan tiba, Otai Meru balas dendam tau! Don't play-play ha!!! Watch out bebeh! Hahahahaha...

video

post signature

post signature

No comments:

We're Meant To Be Together..

My Baby Can Read!

early reading